reklama
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Mła, no troszkę..długo się wstrzymywałam, a potem na całość poszłam..
To może w końcu i ja się troszeczkę pochwalę zakupami, które w końcu zaczęłam..
A więc parę linków:
*BABY-RAJ **UROCZY przybornik-niezbędnik HAFTOWANY (1799283754) - Aukcje internetowe Allegro
*BABY-RAJ**UROCZA 3el pościel HAFTOWANA *120x90** (1787127242) - Aukcje internetowe Allegro
Wybrałam wzór "czekoladowy miś"
Koszule do karmienia:
KOPERTOWA Koszula do karmienia DO SZLAFROKA XL (1792915942) - Aukcje internetowe Allegro
WYGODNA ŚLICZNA Koszula ciążowa karmiących XXL 44 (1793172389) - Aukcje internetowe Allegro
I dzisiejszy zakup ze Smyka oraz prezencik od koleżanki (te różowe buciki):
super zakupki
ale pamietajcie dziewczynki ze rodzimy zima!!!i ze nie mozemy przewiac,przeziebic piersi,takze polecaam koszulki z dlugim rekawem oraz spodnie...oczywiscie na zmiane z koszula
moim zdaniem razem z nozkami cały, przeciez to malusia dzidzia, będzie łatwiej po co takie odpinane, ale jak wolisz
Nie do końca o to mi chodziło, raczej o to czy nóżki dziecka siedzą sobie razem jak w worku czy są każda w swojej nogawce jak w zwykłym pajacu.
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Izi - ja Marysię rodziłam pod koniec listopada..a co mają spodnie i długi rękaw do piersi?;-)..fakt, na piersi trzeba uważać i trzymać się z bardzo daleka od przeciągów, a do drzwi wejściowych posyłać chłopa..ja np. nie umiem zasnąć, jak jest mi za ciepło, więc w moim przypadku długie rękawy, czy pidżamy odpadają..a zawsze można ubrać szlafrok:-)
xxasienkaxx2
MamusiaMichasia:*
maxwell wszystko cudne zakupy w 100% udane!!
dziewczyny mam pytanie bo latam po wątkach i nie mogę znaleźć a wiem, że ten temat już był...
mianowicie chodzi mi o to jaki podgrzewacz jest najlepszy (pasujący do wszystkich butelek).
z góry dziękuję i przepraszam, że powtarzam ten temat.
dziewczyny mam pytanie bo latam po wątkach i nie mogę znaleźć a wiem, że ten temat już był...
mianowicie chodzi mi o to jaki podgrzewacz jest najlepszy (pasujący do wszystkich butelek).
z góry dziękuję i przepraszam, że powtarzam ten temat.
Ostatnia edycja:
Izi - ja Marysię rodziłam pod koniec listopada..a co mają spodnie i długi rękaw do piersi?;-)..fakt, na piersi trzeba uważać i trzymać się z bardzo daleka od przeciągów, a do drzwi wejściowych posyłać chłopa..ja np. nie umiem zasnąć, jak jest mi za ciepło, więc w moim przypadku długie rękawy, czy pidżamy odpadają..a zawsze można ubrać szlafrok:-)
spodnie i dlugi rekaw maja sie do zimy
a piersi tak przy okazji napisalam ze trzeba chronic....
ja mialam koszule z krotkim w szpitalu i bylo mi mega zimno.
teraz napewno kupie spodnie i koszulke z dlugim do szpital,mimo tego ze mialam szlafrok..ale w szlafroku nie chodzilam po sali tylko po korytarzu..
i ja zima wole spac w dlugim..ale kazdy ma inne swoje widzi misie..
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
W szpitalu, gdzie rodziłam (i będę rodzić, mam nadzieję;-)) jest zawsze mega gorąco..więc wolę koszulki..ale tak jak piszesz, każdy ma swoje widzi misie:-)..
reklama
DoMisia1985
Fanka BB :)
Podobno podgrzewacz Aventu pasuje do większości butelek.
A ja pochwalę się moimi zakupami :-) Wczoraj zamówiłam łóżeczko+zestaw pościelowy
ARUŚ -16EL ŁÓŻECZKO SZUFLADA 6K POSCIEL HAFT GRYKA (1803796299) - Aukcje internetowe Allegro
pościel w kolorze Kremowej krówki, już nie mogę się doczekać kiedy przyślą :-)
A ja pochwalę się moimi zakupami :-) Wczoraj zamówiłam łóżeczko+zestaw pościelowy
ARUŚ -16EL ŁÓŻECZKO SZUFLADA 6K POSCIEL HAFT GRYKA (1803796299) - Aukcje internetowe Allegro
pościel w kolorze Kremowej krówki, już nie mogę się doczekać kiedy przyślą :-)