reklama
Ja nie będę kupować niani (bo mała będzie z nami w pokoju) ani monitora bo myślę, że to kolejny wymysł firm, które chcą zarobić na schizujących mamach, a chyba co za dużo to nie zdrowo. Nikt kogo znam nie miał takiego monitora i nikomu nie był potrzebny. A produkują nawet jakieś sprzęty co rozróżniają 9 rodzajów płaczu dziecka (Czy głodne, czy siku czy co tam) i jak ktoś ma za dużo pieniędzy to może wszystko kupić.
anineczka
królowa mrówek :P
A ja miałam monitor oddechu,kupiliśmy kiedy Matt miał raz bezdech.Wystraszyłam się nietęgo i kupiłam.Później tylko raz nam alarmował,ze z młodym jest coś nie tak,ale przydał się dośc długo bo miał też funkcję niani i lampkę nocną.
Po wyrośnięciu młodego sprzedałam i nie kupię,no chyba,że znowu taka akcja się przytrafi.
Bez niani sobie życia nie wyobrażam bo dziecko będzie na piętrze spało
Po wyrośnięciu młodego sprzedałam i nie kupię,no chyba,że znowu taka akcja się przytrafi.
Bez niani sobie życia nie wyobrażam bo dziecko będzie na piętrze spało
xxasienkaxx2
MamusiaMichasia:*
miła. freiya widzę, że zakupki udane jak ja kocham róż ajjaj, jak mój Misiu podrośnie to powalczę o córunie i wyszaleje się w różu
A żebyś wiedziała Asieńka! Kupowanie tych dziewczęcych łaszków sprawia naprawdę dużo przyjemności. Mam nadzieję, że docenią to szczególnie te z nas, które jeszcze nie do końca zaakceptowały fakt, że jednak będzie dziewczynka
Freiya, kurteczka dla Emilki wymiata!
Freiya, kurteczka dla Emilki wymiata!
xxasienkaxx2
MamusiaMichasia:*
wyobrażam sobie jakie to cudowne kupować ciuszki dla małej księżniczki chociaż przyznam, że kupowanie ciuszków dla mojego małego eleganta też sprawia mi radość i przyjemność...
Mła wrzesień za 3dni...to prawie tak jakby już był bo gdyby te Twoje zakupy wypadły na miesiąc luty (28dni) to byłabyś w pełni usprawiedliwiona;-)
Wszystkie zakupy w tych "olbrzymich " rozmiarach dają dużo radości.Czasami to mi się kojarzy z dzieciństwem i ubieraniem, przebieraniem lalek -porównywalna radość;-)
Do mnie też dzisiaj dotarły te darmowe testery z Johnson & Johnson ,ale to wszystko pięknie pachnie dzidziusiem....
Wszystkie zakupy w tych "olbrzymich " rozmiarach dają dużo radości.Czasami to mi się kojarzy z dzieciństwem i ubieraniem, przebieraniem lalek -porównywalna radość;-)
Do mnie też dzisiaj dotarły te darmowe testery z Johnson & Johnson ,ale to wszystko pięknie pachnie dzidziusiem....
Ostatnia edycja:
reklama
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
Mła śliczne ciuszki i tak długo wytrzymałaś bez kupowania, a już prawie mamy wrzesień pozostało 3 dni więc podziwiam i tak wytrwałości w czekaniu =)
Freyia śliczna różowiutka i na pewno bardzo mięciutka kurteczka =)
Freyia śliczna różowiutka i na pewno bardzo mięciutka kurteczka =)