reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Kota, świetny zakup :tak: Super Ci się trafiło i cena też nie jest zła ;-) Bardzo się cieszę!
Majeczka ja nawet nie zauważyłam, ale wczoraj byliśmy z G. na małych zakupach i... w sklepie tutaj w UK kupiłam dokładnie taką samą "uszatą" czapeczkę, jak Ty! :laugh2: Na żywo wygląda na jeszcze słodszą niż na zdjęciu ;-) :laugh2:

A my już mamy łóżeczko w domku! W piątek zadzwonili znajomi, że z powodu braku miejsca łóżeczko już złożyli i jeśli chcemy, możemy je odebrać wcześniej ;-) Okazało się, że ich półroczny synuś po prostu woli spać w kojcu (takie "podróżne" łóżeczko) bo mu wygodniej i tylko z tego względu sprzedają te drewniane ;-) Wygląda jak nowe :tak: I tak jak myślałam, materacyk w idealnym stanie i bardzo porządny, ze sklepu Mothercare ("markowy" dziecięcy sklep w UK) a jego katalogowa cena to 3X tyle, ile zapłaciliśmy za łóżeczko+materac w komplecie :szok: Jestem MEGA zadowolona z zakupu! :-)

dzieki dziewczyny, wozek jest super, ja jestem baaaardzo zadowolona.

asko, mężul zachwycony wózkiem, już sobie spacery urządzał, najbardziej mu sie podobaja skretne przednie kola i amortyzatory hehe :-) spiworek jest jest oryginalny z Tako :tak:
wszystko na razie stoi w piwnicy, jak sie troche ochlodzi to wypiore pokrowce i naucze sie to wszystko obslugiwac, przepinac gondole, spacerowke i fotelik no i musze jeszcze wylaczyc przed grudniem poduszke powietrzna w samochodzie bo Kubus bedzie jezdzil ze mna z przodu :-) chce go miec jednak ciagle na oku.

Kota zaszalałaś, ale masz już spokój, łóżeczko jest, wózek jest.. Praktycznie najważniejsze wydatki za Tobą. tylko pozazdrościć ;)

A ja dziś od ciotki dostałam dla Adasia matę edukacyjną, pewnie się przyda, może się będzie trochę przy tym bawił :

i-canpol-mata-edukacyjna-misiu-2-265.jpg

Ja zakupiłam dość kontrowersyjne produkt do kąpieli używane wiaderko tummy tub
1768015155

po obejrzeniu różnych filmików na youtube nie mogłam się oprzeć temu wiaderku [video]http://youtu.be/YlQyuM70XCk[/video]

i pościel z kaczuszka dla mojej córeczki
i-drewex-posciel-duck-kaczka-3-el-100x135-cm.jpg

309328bc845c578ae85c7aa6c1ee955a29.jpg

Ostatnia edycja:
mamcia, super ta posciel :tak:
co do wiaderka, moja znajoma, ktora na dniach rodzi tez wlasnie postanowila kupic wiaderka dla malucha, zachwalali je w szkole rodzenia, do ktorej chodzila, zobaczymy, co ona powie o uzytkowaniu go, my standardowo bedziemy kapac Kube w wanience.

reklama
Do góry