reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
mła freya ciuszki eleganckie!!!!
i rozwe mniammmm!!!!
po moim chlopczyku uwielbiam roz,a tak tylko blekit i granat i juz mi sie niedobrze robilo;/;/

My poszaleliśmy trochę w niedzielę na zakupach :laugh2: W końcu coś się ruszyło w tym temacie ;-) Kupiliśmy trochę ciuszków, 3 szt ręczniczków dla Maleństwa, pościel do łóżeczka (kołderka+ochraniacz na szczebelki), misia z pozytywką :tak:, śpiworek do spania... A i jeszcze karuzelę z pozytywką nad łóżeczko, ale G. nie zrobił fotki :dry: ;-)

Wstawiam Wam zdjęcia moich skarbów :laugh2:

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg
6.jpg7.jpg8.jpg9.jpg10.jpg

hej:) ja tez pokupiłam troszke rzeczy,ale zdjecia wkleje, jak mi wsyztsko dojdzie do domku:) Ciuszki coprawda kupilam juz na wieksza dzidzie a tych najmniejszych nie mam ale co sie odwlecze to nie uciecze:))

sergi już masz czym oko nacieszyć. Do mnie wczoraj dzwoniła psiapsiułka która ma 2 miesięczną córcie i mi zapowiedział,żebym nie szalała na razie z zakupami bo ona mi przygotowała już cały wór różności.Oczywiście prym wiodą ubranka,ale są ponoć też 3 smoczki,bujak,rożek i gryzaki nówki sztuki.Także ja sie powstrzymuję od zakupów.

reklama
Do góry