reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
kota gratuluję super zakupu wózek jak nowy :-)

Zazdroszczę Wam dziewczyny tego że kupujecie już wózki łóżeczka że możecie je porozkładać i szykować wszystko na przybycie Maleństw, my dopiero wózek w październiku kupimy a łóżeczko w listopadzie chyba że się uda wcześniej niedrogie używane kupić tyle że i tak rozłożyć będziemy mogli w połowie listopada =/

majeczka02 zakupy super,ale ta czapunia zrobiła na mnie największe wrażenie-piękna.
kota Ty bystrzacho:-)super zakup,duży plus za refleks i szybką,dobrą decyzję.Ja tak też lubię robić zakupy i zawsze wierzę,że wszystko jest OK,ale za to mój mężuś musi ZŁOTÓWKĘ obejrzeć 100 razy z każdej strony zanim ją wyda i analizować rozważać.....och,cierpliwości:-);-)

majeczka czapunia, miodzio:) i butki tez
kota, Szalona!!! to za mało powiedziane, ale trzeba łapać okazję, a faktycznie wozek wyglada jak nowka, hihi i mamy takie same wozki(ja mam zielony) naprawdę jestem z niego zadowolona, teraz lezy schowany wyprany bo juz mi ciezko bylo nim z Kamilem tachac po schodach, ale na zimę był rewelka i poki mały był mniejszy, uzywałam go 1 mies, przy Kamilu. No i cena super, ja za nowy dałam.. 1300 zł z akcesoriami. A Ty masz jeszcze gratiski :). A jest tez spiworek do wozka oryginalny z Tako?? bo jak ja kupowałam specjalnie w zimę żeby załapac się na aukcje ze spiworkami jako gratisami i ten u ktorego kupwoałam miał oryginalne, a na innych były jakichs innych firm dodatkowo, chociaz to wogole nie ma znaczenia... Ale ze spiworka tez jestem mega zadowolona, bo pasował na fotelik, spacerowke, do głebokiego i do sanek:)

aaaa co na to Twoj mezul;pp???

reklama
Do góry