reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
tez miałąm pytac gdzie go zamowilas:) juz dodaję sprzedawce, super ten rozek:) choc uwielbienia do niebieskiego to jednak się skuszę chyba na ten z misiem fiolet lub roz:)

No ja dla dziewczynki wzięłabym ten z fioletem :) Ale dla Adasia wzięłam ten morski, bardzo mi się podoba jest taki żywy i wesoły.
Teraz czas na kocyk, butelki i smoczki ;)

W ramach akcji kupowania drobiazgów wczoraj nabyliśmy (a właściwie mój M nabył) termometr w smoczku, gruszkę do noska i zestaw do obcinania paznokci maluszka :)

Jestem dziś też bardzo zadowolona z siebie bo odkryłam jak zaoszczędzę na łóżeczku. Miałam wybrane takie z płozami (można zrobić z łóżeczka kołyskę) za 270zł, a dziś okazało się, że mogę kupić dokładnie takie samo łóżeczko tylko bez płóz za 129 i dokupić ewentualnie osobno płozy za 29zł :-D i dzięki temu za 250 kupię łóżeczko z materacykiem i pościelą :)

reklama
Freiya widzę że nie tylko ja kombinuję jak na czym przyoszczędzić.

A ja ostatnio dokupiłam 3 podkłady do łóżeczka i matę do przewijania =)
I nadal poszukuję i poluję na jakąś karuzele z Fisher Price z pilotem i projektorem, ale jak na razie nic nie znajduję bo chciałabym kupić używaną nie zniszczoną bo to zawsze taniej.

Do góry