reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

dzięki dziewczyny, ja właśnie kupiłam ubranka w większości używane i są w super stanie.
wyprawkę też okroiłam do niezbędnego minimum, na extra gadżety się nie będziemy szarpać teraz, dopiero, jak się okażą niezbędne to będziemy się martwić.

reklama
violett wiem że na allegro są używane, ale do UK mi się nie opłaca ściągać.
Za to postanowiliśmy że kupimy na giełdzie nawet dzisiaj było tyle że nie mamy gdzie trzymać w naszym małym domku =(

A na dzisiejszych zakupkach na giełdzie kupiliśmy m.in. sterylizator Avent, podgrzewacz Mother Care łacznie za 1 F.
A do tego ubranka =)

IMG_1615.jpgIMG_1618.jpgIMG_1607.jpgIMG_1610.jpgIMG_1606.jpg
IMG_1621.jpgIMG_1613.jpgIMG_1616.jpgIMG_1609.jpg

Mam jeszcze kilka rzeczy ale nie mogę dodać zdjęć najwyżej później spróbuje.

Załączniki

• IMG_1612.jpg
    IMG_1612.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
No i udało mi się dodać resztę zdjęć =)

IMG_1605.jpgIMG_1619.jpgIMG_1617.JPGIMG_1611.jpgIMG_1608.jpgIMG_1614.jpgIMG_1620.jpgIMG_1622.jpgIMG_1623.jpg

Violett oj tak zakupki udane tylko żałuję że nie trafiłam na leżaczek bujaczek w dobrym stanie były tylko poniszczone, ale może za tydzień się uda =)

żabcia, jejq piękne, normalnie mam tego w domku kupę, ale zawsze takie słodkości mnie rozczulają, szczegolnie w tym całym zakupowym gronie podoba mi się różowy pajac biała bluza z uszkami i misiami na kieszonkach i tenniebieski pajac z uszkami:) słodkości a pewnie cena taka że było warto aż miło:)
Kota, Sergi łózeczka śliczne, oba

Bluza z uszkami i misiami na kieszonkach jest dwustronna =)
Zdecydowałam kupować oprócz uniwersalek różowe bo koleżanka ma termin na 10 grudnia i będzie dziewczynka także jak mi nie podejdą to będą dla Niej =)

reklama
żabcia piękności te ciuszki.
Jak długa jest ta poducha do karmienia?
Ja tylko się zastanawiam nad takimi małymi rajstopkami? Chyba bym się na nie nie zdecydowała ze względu na gumę na wysokości pępuszka.Nie wiem bo nie miałam dzieci,ale tak mi się wydaje-POZDRAWIAM

Do góry