reklama
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
A ja miałam okazję kupić w niedzielę nianie elektroniczną firmy Tomy to qrde nie wzięłam a babka chciała tylko 5 funtów a taka w sklepie kosztuje 30 funtów i qrcze jestem taka wściekła na siebie że jej nie wzięłam
majeczka02
Fanka BB :)
Kombinezonik z ciuszka:-) bardzooo cieplutkia jaki śliczny...
Czapeczka bardzo cieplutka w sam raz na grudzieńmam ją po synku-przyda się i teraz:-)
Ostatnia edycja:
kota-behemota
Q & H team
kombinezonik MARZENIE!!!! muszę znaleźć podobny, jest śliczny :-)
dagne
Majeczka - Śliczny kombinezonik ja będę musiała kupić taki od 3m, bo początkowy mam
mamcia2
Piękny kombinezonik
Poluję na jakąś zimową, ciepłą czapeczkę, ale na razie nic nie ma w sklepach, może to jeszcze za wcześnie na zimowe czapki.
Poluję na jakąś zimową, ciepłą czapeczkę, ale na razie nic nie ma w sklepach, może to jeszcze za wcześnie na zimowe czapki.
majeczka02
:-) ten różowy kombinezonik jest od 0-3 m-cy,a ten niebieski po synku większy:-) ma rękawiczki i przyczepiane buciki jak ten różowy i jest nowy-synek używał go niedługo,a zresztą takie maluszki niczego nie niszcząMajeczka - Śliczny kombinezonik ja będę musiała kupić taki od 3m, bo początkowy mam
kota-behemota
Q & H team
piękne te zimowe ciuszki
reklama
majeczka02
Pięklne te kombinezoniki. Wczoraj byłam w H&M i przyszły ale białe-hmm
Kochana przypomniałaś mi,że mam jeszcze jeden kombinezon też z ciuszka za przysłowiową 1 zł:-) własnie biały oryginalny z kubusiem puchatkiem:-) Wzięłam go bo jest śliczny,a tak naprawdę nie wiem czy się przyda rozm 62
Ale Was zarzuciłam kombinezonikami;-)
Ostatnia edycja: