reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Majeczka, dzięki za podpowiedź. Postanowiłam, że zakupy rozpocznę dopiero we wrześniu, ale tę poduszkę kupię na pewno :)

reklama
majeczko ta poduszka klin jest super, tez mam taką od Kamilka, on już jej nie uzywa, ale dla dzidzi będzie w sam raz, mały używał jej przez poonad 3 miesiace potem juz za bardzo się wiercił, ale faktycznie jest bardzo dobra dla dzieci i zalecana, mniejsze problemu z brzuszkiem, ulewaniem i mniejszy strach że dzidzia się moze zakrztusic, bardzo bezpieczne i komfortowe rozwiazanie, rowniez ja polecam.

majeczko ta poduszka klin jest super, tez mam taką od Kamilka, on już jej nie uzywa, ale dla dzidzi będzie w sam raz, mały używał jej przez poonad 3 miesiace potem juz za bardzo się wiercił, ale faktycznie jest bardzo dobra dla dzieci i zalecana, mniejsze problemu z brzuszkiem, ulewaniem i mniejszy strach że dzidzia się moze zakrztusic, bardzo bezpieczne i komfortowe rozwiazanie, rowniez ja polecam.

Zupełnie zapomniałam,że mielismy tę podusię-ale jak zastanawiałam się nad tą pościelą to przypomniało mi się o tej cudownej podusi-tak jak Ty byłam z niej bardzo zadowolona i masz racje profil tej podusi sprawia,że dziecko jest bezpieczne ze względu na brzuszek i postawę:-):tak:a i rodzic trzeba to powiedzieć też odczuwa komfort psychiczny:tak::-D Także tak jak mówisz podusia ta jest najlepszym rozwiazaniem w pierwszych miesiącach życia maleństwa:tak:Choć ja później przełożyłam ją do łóżeczka i slużyła małemu dopóki się nie wysłużyła;-)

mari88 rewelacyjne i jedne i drugie, choc ja już upatrzyłam sobie te z napisaem 50% mamy +50% taty= ja:) boskie z pewnoscią zamowie tylko mysle nad kolorem, ale ja juz upatrzyłam cały komplet u tego sprzedawcy, a cena bardzo fajna. wcale nei drozsze niz zwykłe komplety.

reklama
Ja właśnie zamówiłam kołderke i poduszkę KOLDERKA MEDICAL 90/120 +40/60 Antyalergiczna AMW (1740223728) - Aukcje internetowe Allegro \
Teraz szukam kocyka (narazie najbardziej spodobał mi się ten puszysty:) http://allegro.pl/kocyk-koc-z-aplikacja-puszysta-mikrofibra-7-wzorow-i1749274692.html i rożka. No i zastanawiam się jeszcze nad usztywnianym przewijakiem który można nałożyć na łóżeczko. Ja nie mam takiej komody gdzie mogłabym położyć i podparzyłam że są takie nakładane na łóżeczko. Przewijak na łóżeczko, usztywniany 70cm MILPOL (1760042967) - Aukcje internetowe Allegro Myślicie że warto ?

Ostatnia edycja:
Do góry