reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Nastazja, zestaw super, a ten kocyk- identyczną aukcję oglądałam wczoraj ;) i zamówię ten puszysty :) a co do przewijaka, to ja nie będę kupować, bo osłuchałam się innych, że tak naprawdę wcale nie jest potrzebny, bo dzidziusia nawet wygodniej przewinąć na łóżku (naszym) podkłądając tylko podkład ceratkowy :) moja szwagierka zdjęła taki przewijak z łóżeczka chyba miesiąc po urodzeniu, bo zajmował miejsce, a już potem bała się, bo mały zaczął ruszać nóżkami, że przewijak był za wysoko. Każdy kupi co będzie słuszne, ale ja z niego rezygnuję :)

No właśnie Dagne też nie jestem przekonana do przewijaka, dlatego spytałam Was czy warto, ale póki co się wstrzymuję. Kocyk zamawiam, bo ładniejszego nie znalazłam, teraz szukam rożka :)

Ja przewijak uzywalam dotad az Marika z niego wyrosla :)

A rozek to rzecz niezawodna fakt :) U nas to ja wolalam trzymac maja w rozku, a moj P bez ale on wogole byl odwarzny bardzo :) Np. to on poraz pierwszy przewinal mala :) I o dziwo sie wcale nie bal :)

Nastazja ja mam dla Kamila ten kocyk i jest cudny, jest jeszcze wersja taka milusia ale mniej puszysta(tzn krotkowłosa że się tak wyraże, też mamy i nawet mały go bardziej lubi :) będe rowniez zamawiała taki dla małej, co do przewijaka ja sobie bardzo chwaliłam, korzystałam z niego do momentu aż mały zaczał mocniej fikać na nim, i przydał się tez jako miejsce na pieluszki tetrowe pampersy czy cos podobnego. I teraz tez mam zamiar korzystać:).

Ja wczoraj byłam w CH i oczywiście nie obyło się bez zakupu paru drobiazgów dla Niuni.
Załapałam się jeszcze na przeczeny w Smyku i kupiłam takiego welurkowego pajaca z takimi słodkimi "falbankami" na pupie za 20zl (przeceniony z 45zl)

20110811540.jpg20110811541.jpg

A w H&M czapeczkę z uszkami i rękawiczki niedrapki

20110811542.jpg

Dzisiaj z kolei wreszcie zdecydowałam o zakupie komody kąpielowej. Bardzo długo się nad tym zastanawiałam, ale po obejrzeniu jej na żywo i po małym wywiadzie wśród dzieciatych koleżanek wybór padł na KOMODA KĄPIELOWA OPEN PRATIC kolor FAMILY BEARS firmy PRIMI SOGNI kolekcja 2011 | Sklep internetowy Bajkowachatka wózki dla dzieci , łóżeczka, foteliki samochodowe, kojce, leżaczki, akcesoria niemowlęce, meble dla dzieci, krzesełka do karmien
Udało mi się znaleźć super cenę, w sklepach te same komody kosztują prawie 500zł...

My z przewijaka bylismy bardzo zadowoleni,przynajmiej mozna bylo porzadnie przewinac w dobreej pozycji bez nachylania sie...
a z kolei jak kapalam Malego to nie mielismy stojaka do wanny i strasznie bolaly mnie krzyze....

reklama
Do góry