reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

a_gala, super zakupy, kocyk cudny, i ja również polecam tego sprzedawcę, kupuję już u niego od ponad 1,5 roku( bo jeszcze w ciaży z kamilem) właśnie u niego zamawiałam butelki pieluszki i przede wszystkim ukochane kocyki mojego dziecka z firmy bobas, i teraz te ż bede zamawiała u niego roznosci poczatkiem wrzesnia:). Solidnie super cena i na czas wszystko:)

poduchę rogala też kupiłam:) mam w niebieską kratę i załuje że przy Kamilu nie byłam taka mądra, jest rewelacyjna:)

reklama
moje dzisiejsze zakupy dla malutkiej:) wszystko kupiłam w ciuszku, ale ubranka są jak nówki:) Lubie tak polować, super rzeczy idzie dostać i za fajną kasę, a dzidzia tak szybko rośnie.
.
Zobacz załącznik 379747Zobacz załącznik 379740Zobacz załącznik 379741Zobacz załącznik 379742
Zobacz załącznik 379743Zobacz załącznik 379744Zobacz załącznik 379745Zobacz załącznik 379746

Śliczne!!!!!!!!
ja tez uwielbiam buszowac po lumkach:):):)
a w szczegolnosci dla niemowlaczkow i dzieci do pierwszego roku jjest duzo ladnych,niezniszczonych...

asko, a jednak będziesz miała okazje podkupować "dziewczyńskich" rzeczy, a nie tak jak ostatnio pisałyśmy tylko ciepłe rzeczy zimowe dla niemowlaczka, bo nasze starsze chlopaki sa z lata i większość rzeczy po nich by młodsze odziedziczyło :D
BTW ciuszki sliczne!
Ja mimo, że bardzo chcialam drugiego syna i bardzo sie cieszę, że moje marzenie sie spełnilo, odczuwam niedosyt zakupowy, bo przecież juz praktycznie wszystko mam po Błażeju i nie ma co sie dublować z zakupami...ale kilka przyjemności sobie sprawie..a co!!?? :D

a_gala super rzeczy...dodałam sprzedajacego do ulubionych i może jeszcze cos od niego kupie, bo ostatnio skusiłam sie na kocyk, który zachwalała asko, naprawde sliczne rzeczy!

Ja tez napewno cos zamowie od tego sprzedawcy jak tak chwalicie :)

Wgl dziewczyny które nosza pod serduchem dziewczynki. Mam do sprzedania kombinezon na zime. Kupowalam nowy wiec jest tylko po Mariczce, jest różowy potem zrobie foto i wstawie :) I ogolnie mam troszke ciuszków do sprzedania wiec moze ktoras bylaby zainteresowana to moge powstawiac zdjecia :)

No i mam koljny pomysł na temat :p " Sprzedam, oddam, kupie" bo jest pare mamus ktore maja juz pociechy i moze tez chca cos sprzedac, odda, ktoras cos chce kupic niedrogo itp. Ale oczywiscie decyzja nalezy takze do was. Ale uwazam ze te dobry temat bo by takie info tez byly w osobnym miejscu i nie zaginely pod sterta innych postów :)

Violett uwazam ze to dobry pomysł.. ja teraz bede miała córke ty np. synka jest kilka takich dziewczyn więc czemu się nei powymieniać, trzeba na gole poruszyc ten temat i byc moze powstanie wątek osobny. Ja wiekszosc rzeczy dostane.. no i mam uniwersalki po młodym.. ale sa rzeczy ktorych nie uzyje z pewnoscia no i takie ktore musze dokupic wlasnie jak kombinezonik czy cosik, tylko ze ja osobiscie teraz cholerka nie mam czasu na przegladanie rzeczy mysle ze zabiore sie za to tak do miesiaca czasu, a mam juz kilka kartonow spakowane ... i wlasnie mialam w planach opchnac na allegro to czego z pewnoscia nie uzyje, typowo chlopiece, ale mysle ze to zostawie tak jak mowie na wrzesien. :) 24 mam kolejna wizyte i na wszelki wypadek chce jeszcze info fod mojej lekarki ze tam na 100% jest laseczka:).

klariss i co doszedł juz kocyk???
izi85 no włąsnie mam takie samo zdanie, za to wszystko co kupiłam plus kilka rzeczy dla małego i koszulki do pracy dla męza(na budowe w sam raz takie z lumpika) zapłaciłam cos koło 100 zł, normalnei to bym kupila 2-3 ciuszki w sklepie.

Ja tez uwielbiam takie sklepy z ciuszkami :) Tzn nie kazdy, bo w niektorym nie moge sie odnalesc ale mam jeden taki zaprzyjazniony i chodze tam i zawsze cos sie wygrzebie dla Mariczki i teraz mam nadzieje ze dla synka tez :)

asko kocyk doszedł..jest śliczny ! Błażej juz ma podobny "misiowy" więc ten nowy na młodszego czeka schowany w szfie :)

dziewczyny zakładajcie wątek "giełda", czy "sprzedam, kupie oddam"....ja tez ostatnio o tym myślałam, ale na forum ogólnym jest juz coś takiego, więc nie chciałam dublować, ale w zasadzie my też tu możemy mieć taką naszą grudniówkową "giełdę"..

no chyba że te ogłoszenia będziemy zamieszczać tutaj na zakupowym???

Klariss mysle ze lepiej miec nowy watek bo na zakupowym to tez sie zapodzieje zaraz i tyle. A tam by byly tylko rzeczy do sprzedania, oddania itp :)

Dziewczyny mam pytanie, bo chcę kupic pościel dokładnie kołderkę i podusie: KOŁDRA MEDICAL 90/120+40/60 poduszka Atest AMW (1728463422) - Aukcje internetowe Allegro Ale teraz nie wiem, bo się znowu naczytałam że niektórzy twierdzą, że małym dzieciom się kołderek nie daje bo się uduszą itp. Oczywiście ta teoria ma też swoich przeciwników. Jakoś nie wyobrażam sobie żeby w zimę dziecko spało odkryte. Moja siostrzenica spała pod kołderką i nic się nie działo, ale pytam Was , bo y doświadczone jesteście a ja zielona w tym temacie.

reklama
Do góry