reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Dziewczyny z racji tego ze w sobote na urodzinki zapowiedzialo sie napewno 15 osob ale mozliwe ze bedzie 19 to dzieciaki dostana duuuzo zabawek, i stwierdzilam ze schowam im a zostanie tylko jedna Marice i jedna Fabianowi zeby sie bawili nia przez jakis czas a jak sie znudzi to wyjme kolejna. Bo jak zostawie je wszystkie to efekt koncowy bedzie takki ; zabawki beda sie poniewieraly wszedzie- a dzieci i tak sie nie beda nimi bawili.

Aaa ja jeszczechcialam Wam powiedziec ze polecam taka kule VTech Crawl and Learn Bright Lights Ball - Boots u nas ostatnio Pposzedl z Fabianem na zakupy i powiedzial ze jak Fabian ja zobaczyl to tak sie slicznie smial ze musial ja mu kupic, ale rzeczywiscie maly ma radoche, i zreszta Marika tez sie bawi nia, przez kule nauczyla sie mowil 'dowidzenia' i ogolnie probuje juz spiewac piosenki ktore wydobywa z siebie ta kula:)

reklama
zabciau nas Fabian nia rzuca iMarikatez, tlumacze ze nie wolno rzucac ale nie dociera. Zreszta ona jest dosyc ciezka wiec moze Maciejek zobaczy ze nie ma co rzucac a jest naprawde super

My mamy kulę hulę też, ale szału nie robi niestety.
Od wujka na urodziny Bartek dostanie jeździk traktor z przyczepą- fajny, ale wielki:eek:...tak więc ja też myślę o laptopie i łudzę się, że odczepi się od naszego. Ale poszukam chyba jakiś używany.

Ostatnio kupiliśmy w Kauflandzie za 10zł takie kubeczki co się układa jeden na drugi i tym się bawi ładnie nawet:-p

A ja to chyba ciemna masa jestem bo zabawek kupowac nie umiem albo to moje dziecko jakies inne...
Żadne zabawki go nie interesują!
Pchacz, jeździk, laptop, Dinozaur a'la szczeniaczek uczniaczek, sortery, żadne klocki FP czy grające książeczki FP... NIC
Sama już nie wiem co mu kupic i czy w ogóle coś kupować skoro to i tak leży i sie kurzy

hm... moje dzieci mają lapka, tablice itp itd, ale i tak mamy laptop najlepszy:) Kamil już ładnie ogląda ale mała to najchętniej słuchając dziecięcych piosenek by na nim tańcowała , z reguły kopie nogą po klawiaturze po czym się śmieje. Nożesz... laptop lezy na komodzie niskiej i jak ogladaja to kamil siedzi na tej komodzie a mała na krzesle obok zeby nie kopac.. ale i tak zdarzy sie jej wejsc obok i achh zachwyt pełną gębą.

A niedawno dosłata sorter słonia, nawet trochę zamieszania zrobił, ale poki co kompletnie nei wie gdzie co i jak i tylko rękę wkłada tam gdzie się wyciąga klocki. Albo szelesci uszami.

Inka u nas najlepsze i najwapanialsze zabawki na tapecie już niezmiennie od 2-3 mies. to : autka z napędem!!! ja kupowałam pojedyńczo czesc przy okazji zakupow netowych a czesc w pepco(bardzo podobne ale ten netowe maja podwojny naped) sa tanie cały kompet 4 szt koparka ładowarka betoniarka i traktor z przyczepą kosztują ok. 30 zł + wysyłka na allegro. Kamil je kocha Karola uwielbia a i ja uwazam ze są naprawde godne polecenia, tanie, ładne, bezpieczne i fajnie jezdza ja się je popcha cały pokojjjjj.

edit: znalazłam link do nich-cały komplet ale ja kupowałam pojedynczo bo nie wiedziałam czy fajne są, a po pierwszym wiedziałam juz ze dokupię reszte.

AUTA BUDOWLANE KOPARKA BETONIARKA TRAKTOR WYWROTKA (2770524446) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
Asko te autka napędzane chyba Nie na każdym dziecku robią wrażenie Michal ma 5 takich trzy duże w tym jedno które robi drifty i dwa małe dostał od chrzestnego ale jakoś nie specjalnie nimi się bawi:-/ częściej ja się nimi woze:-D

reklama
Moje dziecie tez rzuca zabawki w kąt ale ze wzgledu iz lub przebywac pod stołem ,lub krzeslem:eek:lub tez lubi pokonywac przeszkody aby dojsc do celu nie patrzac na konsekwencje tego (czyt,rozbita głowa) kupuje mu wlasnie ten tunel.Moze Inka spróbój masz ogród (chyba tak mi sie wydaje) i w lato bedzie mial swietna zabawe;)

Do góry