reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
ja też mam problem z prezentami... miałam w planach kupic pchacza ale skoro Michał sam już chodzi to wydaje mi się to bez sensu...
zastanawiałam się też nad tym biedronkowym misiem na płozach ale wydaje mi się , że nie będzie chciał w tym siedzieć...jedyne co go interesuje to rzucanie przedmiotami, szafki, pudełka po kremach i wszystko co nigdy nie było i nie będzie zabawką:D
i co mam zrobić????????????
napewno dostanie grającą ksiażeczke bo lubi oglądać/przeglądać książeczki i co dalej???

haha, Asienka - u nas to samo, w sumie wszystko i tak na 5 minut i najlepsze psoty i grzebanie, gdzie nie wolno...mam jednak nadzieję, że po woli zacznie się to w końcu zmieniać....
Książeczki u nas też teraz na topie, więc coś kupimy -najlepiej z odgłosami do naciskania.

kupinosia klocki już mamy, leżą w kącie mały je tylko rozrzuca i taka jest jego zabawa nimi...;p

milva w biedronce mają być grające książeczki właśnie czekam bo mają być 29.11 jak będą kijowe to przelece się po zabawkowych. Michał ma urodziny dzień po Mikołajkach więc chciałam mu kupić konkretny prezent na urodzinowo-mikołajkowy ale nie mam zupełnie pomysłu:(

Ne-tka - to żem sie uśmiala:-Dz tym straganem:p

My na urodzinki mamy ten namiot a na Mikolaja tez nie wiem.....mOże jakiegos konika na biegunach ...nie wiem..chrzestna Alanka mi pokazalao co kupila mlodemu na urodzinki:szok:POJAZD AUTO DLA DZIECI FERRARI 430 AKU PILOT MP3 (2805125592) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. nie wiem gdzie ja to wstawie chyba na głowe ...ehhhh

Nie wiem czy czasem nie kupic jakies ksiazeczki mowiacej FP nie wiem juz sama

reklama
Phelania ale bryka ;)) Normalnie szkoda, że nie będziesz mieć dziewczynki, co by Alan mógł siorę po okolicy wozić ;) a tak będzie musiał z bratem się dzielić, który z nich będzie na ta furę rwać Panienki ;) hahaha:-D

Właśnie P chrześniak dostał takiego zygzaka od kogoś z rodziny- szczęście w jego oczach-normalnie z wrażenia spać dzieciak nie mógł...
Co do tych wszystkich zabawek. Myślę, że te stosy podarków narobią nam dużo bałaganu w domach i pogracą... Może maluchy jeszcze nie do końca wiedzą o co chodzi ale pamiętam jak oblegałam choinkę i nie mogłam się doczekać prezentów, gdy byłam dzieckiem... teraz chodzi mi już o coś innego, co przeminęło, bo rodzina nie zawsze jest w komplecie...ale właśnie o tą radość, bliskość, radochę z tego, że jesteśmy razem, jemy wspólnie, rozmawiamy o śmiesznych rzeczach, wspominamy, jesteśmy zdrowi...i pasterka. Magiczna u nas w kościele... I wino lub kakao po pasterce, razem ze znajomymi, w kościelnym oratorium. Po pasterce ksiądz zawsze wszystkich zaprasza ;) i ludzie idą!!!Składają sobie życzenia... To jest dopiero magia. Dla mnie-dużej dziewczynki!

Do góry