reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Milva widzę że ten fotelik który wskazałaś też jest w wersji łaciatej:-D...ta krowa chodzi za mna wciąż:-)...A wiesz cos na temat testów tego fotela?

reklama
Tofika, jeśli chodzi o odchylanie, spróbuj zamontować fotelik w samochodzie i wtedy odchylić, na siedzeniu foteliki są pod kątem, a nie tak prosto, jak na podłodze, odchylenie wtedy jest naprawdę spore, Kuba śpi w samochodzie prawie na leżąco.

Powodzenia w szukaniu, daj znać na co się zdecydujecie :)

Nie strasz:-)

Ktoś chyba kupił Kinga krowę? Jak na żywo wygląda?

Jej , już sama nie wiem czy jednak nie 9-36...grrr

Tu mozna zobaczyć czy fotelik będzie pasował do auta;)
Fit-Finder™ - Find the Right Car Seat with BRITAX

Milva ja mam Kingowa krowę , ten biały jak pisała Tofika jest rzeczywiście nieco żółty, a do tego rewelacyjna jakość materiału! Jestem bardzo zadowolona i z kolorystyki i samego fotelika, bo Lena elegancko wytrzymała w nim 3h jazdy, a w nosidełku, po 10 min było już źle

kota, dzięki.Prawde mówiąc, to nie wiem czy jeszcze będziemy brac ten fotelik pod uwagę. Może, jesli nie znajdziemy czegoś sensownego do 36kg. Muszę onejrzeć na zywo jakiś do 36 i przymierzę Lenke żeby zobaczyc czy jej nie skrzywdzimy kupując fotelik w tej kategorii...:-)
Na pewno jak sie zdecydujemy to się pochwalę...:-)

Zabcia tu ci napisze, ja bede kupowac przez stronke kiddicare.co.uk, tam czarny model jest po £123 ale znalazlam kupon w necie na 5% znizki plus jestem zalogowana na quidco.com. Na tej stronce sa roznorakie oferty I daja np cashback wiec jezeli przez ich strone wejde to dostaje dodatkowo 5% kwoty z powrotem. Ostatnio przez ta stronke zmienilam dostawce gazu I pradu i dostane za to £60, otworzylam nowe Konto bankowe wiec £45 I mam nowy telefon i dostane £120 do kieszeni za to, akurat mialam potrzebe na te trzy zmiany wiec dodatkowo zrobilam £225 ;-)

Mam pytanko. Po pracy bylam w CH i kupilam w H&M Alankowi czapke. Tyle ze w domu okazalo sie ze troche mala... I potrzebuje ja wymienic. Tyle ze jak ją kupilam to nie miala juz przyczepionej tej papierowej metki... Wymienią mi?

Dziewczyny mam 15 kodów do sklepu internetowego Smyka na 20zł, ważne do 10.11, trzeba zrobić zakupy za minimum 119zł. Może komuś się przydadzą to chętnie udostępnię :)

reklama
Do góry