Tofika, potwierdzam słowa dziewczyn co do Romera King Plusa. Mamy za sobą 4 godzinne trasy, może nie jakoś specjalnie dużo, ale widzę ogromną różnicę w porównaniu z zachowaniem małej w nosidełku zapinanym tyłem. Teraz siedzi spokojnie, więcej obserwuje, a jak zasypia, to wbrew pozorom głowa leci jej znacznie mniej. A wtedy wystarczy fotelik lekko rozłożyć, poprawić główkę i już śpi tak, że mi nie jest jej żal, a wręcz zazdroszczę tej wygody
King Plus to jeden z fotelików, który rozkłada się najbardziej w tej kategorii wagowej (podobno nr 1 to BeSafe, ale nie widziałam na żywo, a regulacja na pokrętło - polecam filmik na YouTube, - totalnie mnie odstraszyła).
Zaraz zgram fotkę Emilciaka na śpiąco z niedzieli
Nikuss, super ten kombinezon! Ja kupiłam używany, ale nie taki ładny
Tofika, pewnie już wiesz, że imiona to tapicerki. Ja mam Gretę, Sosnowiczanka Felixa, a Kota Organic. Widziałam też Kim i jest fajna, mój kolega z pracy, po przetestowaniu mojego fotelika, też zamówił Kinga tylko tego w krowie łaty z rogami. Dla dziewczynki!
Rozumiem Twoje dylematy, bo dla mnie i dla innych dziewczyn to też był trudny wybór. Jednak nie żałuję
Violett, Łysa, uwielbiam te Wasze kombinezony w żywych kolorach! Aż sobie myślę, że chyba źle wybrałam :/ No i te słodkie kurteczki
Nikuss i
A_gali, oj...
))))
No a
Ninka w bieli jest po prostu taka kochana, że aż wzrusza! Śliczna królowa śniegu :*
A to nasz kombinezon. Pocieszam się, że wylicytowałam go za jedyne 15 zł i niby rozmiar 74, ale jest duuużo większy