reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Tofika, w Kingu można opuszczać dziecko do pozycji półleżącej, robi się to łatwo i można sięgnąć z siedzenia kierowcy i opuścić dziecko, jeśli zasnie, Kuba nawet się przy tym nie przebudza.

reklama
Bylam w H&M oglądalam ten kombinezon co kupila Kota. Tylko ze ten rozmiar 86 wydawal mi sie strasznie duzy... Na razie wstrzymam sie z kupnem kombinezonu na zimę, czas jeszcze jest. Póki co kupilam Alankowi kurtkę jesienną w rozmiarze 80. Wieczorem mu przymierze czy wogole dobra jest, jak co to wymienię. Kupilam tez czapkę, rękawiczki i czerwone sztruksowe spodenki:)

A i nasz king tez do połleżącej pozycji sie rozklada, a do calkiem lezącej to ten przedzial wagowy 9-18 kg chyba wogole sie nie rozkladają...:confused:No chyba ze sie mylę.

Sosnowiczanka, ja w domu nawet ubrałam Kubę w ten kombinezon i zapasu jest troszkę, nie za wiele, no ale Kuba jest strasznie długi i raczej szczupły, faktycznie ma luz na szerokość, ale nie taki, żeby wiatr hulał, poza tym jakieś ubranko cieplejsze też będzie, z mierzyłam na bodziaka samego.
nasz King tylko do półleżenia się rozkłada i wg mnie i tak kąt nachylenia jest wystarczający, żeby było wygodnie.

Ja ostatnio wylicytowalam za 15 zł kurtkę zimową na allegro i jeszcze mi ją kobieta do pracy przywiozła bo miała po drodze :D z next, fajna cieplutka, rozm. Wg metki 86/92 i Emilka ma zapasu tak w sam raz żeby pod spod się poubierac jak jeszcze ciut podrosnie. Kupilam też w h&m taki cienki polarek który teraz robi jako bluza na wierzch a w razie zimy może iść pod kurtkę, ma taką dziurkę na kciuk a materiał przypomina mi coś co narciarze mają pod kombinezon. :) myślę że będzie bardzo praktyczny. Brakuje mi jeszcze na zimę dla niej jakichś swetrow, grubych rajtek i ze dwóch par spodni ciepłych.

Freiya to my mamy chyba ten sam polerek:) I bardzo go lubię szczegolnie dlatego ze jest fajnie przedłużany,wiec plecy nie wychodzą na wierzch :)

My na zimę nie mamy jeszcze ciuszkow praktycznie... Raczej kupuję na bierząco. Ale pomalu chyba faktycznie czas juz robic takie zakupy...

DSC09523.jpgDSC09524.jpg Nasze dzisiejsze zakupy:)

O kurde, nauczyłam sie wklejac zdjęcia :D

reklama
Do góry