reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
A_Gala, na takiej samej, jak te jednorazowe pieluszki do pływania, czyli niektóre dziewczyny twierdzą, że siuśków nie trzymają, inne, że trzymają, przyznam, że Kuba mi się nie zesikał tak "na sucho" w tym pieluchomajtkach, więc nie wiem, ale wyglądają, jakby była wszyta wewnętrz taka siatkowa pielucha trzywarstwowa. Ja jestem zachwycona tymi majtami, a raczej faktem, że nie musze już tych pieluch do pływania kupować, a my dość często jeździmy na basen i taka paczka pieluch starczała nam na niecały miesiąc, a kosztuje tyle co te majtaski.

Poszukuje spacerówki dla Alanka. Odkąd jezdzimy romerem nie usmiecha mi sie pakowac calego warriora do auta bo zajmuje bez mala caly bagaznik... Szukam czegos co sie zlozy do malych rozmiarów i bedzie wygodne dla mlodego, oraz rozkladane do pozycji lezącej. Podoba mi sie ten wózeczek

Quinny Zapp Xtra wózek REBEL RED + MEGA GRATISY! (2574462319) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Tylko nie wiem czy dobrze mi sie bedzie jezdzilo wózkiem na trzech kolach. Ma któras mamuska moze trzykołowca???

Sosnowicznka- wózek fajny ale do mnie nie przmawiaja kólka:szok:jakbym miala isc u siebie po sniegu (gdzie nie zawsze jest wszystko odsniezane) to krew by mnie zalała:no:napewno na moja miescine wózeczek by sie nie nadawał ja bym próbowała cos poszukac z innym kólkami,ale to tylko moje skromne zdanie;)

Ostatnia edycja:
Do mnie tez nie przemawiają 3kołowce.
My poki co mamy X Landera i tej spacerowki będziemy jeszcze używać. Tym bardziej ze u nas w górach jak przyjdzie zima to przez zaspy nie przebilabym się jakaś mała spacerowka.
Koleżanki radziły mi zeby kupić wózek który ma pojedyncze koła z przodu (4kołowca) bo niby się lepiej prowadzą. I faktycznie jeździłam takim i drugim z podwojnymi kołami i ten pierwszy był zdecydowanie lepszy.

Sosnowiczanka- ja po zimie sprzedaję xlandera i też szukam małej lekkiej spacerówki. Narazie mam dwa typy w tym jeden z nich to właśnie ten Quinny. Niestety nie jeździłam nim na żywo. Jeśli go kupisz to proszę o recenzję.

reklama
Sosnowiczanka, ja jestem zrażona do trzykołowców, kiedyś, jak jeszcze byłam studentką widziałam, jak babka prowadziła taki trzykołowy wózek i rozmawiała przez telefon, jedno kółko wjechało w dziurę w chodniku i wózek się wywalił, nie zdążyła go chwycić drugą ręką. na szczęście dziecku nic się nie stało, ale wyobrażam sobie jaki to musiał być stres.

dziewczyny, byłam dziś w H&M i jest już dostępna zimowa kolekcja dla dzieci, kupiłam Kubie czapkę i taki golf udający szalik + rękawiczki, rajtki rozm. większe niż teraz nosi, skarpetki zimowe, trochę sweterków i widziałam, że są fajne kombinezony, zastanwiam się jaki rozm. kupić.. teraz już dzieciaczki tak szybko nie rosną, jak na początku, w sumie Kuba od 3 miesięcy nosi rozmiar 80, teraz powoli zaczyna z niego wyrastać i nie wiem czy kombinezon kupować 86, czy większy, trochę bez sensu, żeby był bardzo za duży bo jednak im więcej luzu tym więcej miejsca na to, żeby chłodne powietrze się dostało pod spód. miałam się nie spieszyć z zakupem, ale nie chcę, żeby wykupili wszystkie rozmiary, a kosztuje 149zł, spodnie z szelkami + kurtka.

Ostatnia edycja:
Do góry