reklama
Phelania
Mama 2 urwisów :P
Kota- Kubin obkupiony na całego!!! fajny ten kombinezonzestaw rewelacja i kolorystycznie fajnie wyglada jeszcze do tego butki emu i na śnieg ile zapłacilas za to wszystko?Bylam na strychu i takze mnie czekaja zakupy bo wszystkie kombinezony jednoczesciowe
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
kota extra zakupy, gdzie kupiłaś ten zestaw czapeczka, golfik i rękawiczki ??
Co do takich golfików to extra rzecz sama takie cosik nosiłam w dzieciństwie bo nie lubiłam szalików :-)
Co do takich golfików to extra rzecz sama takie cosik nosiłam w dzieciństwie bo nie lubiłam szalików :-)
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Żabcia, ja taki komplet, tylko w innych kolorach kupowałam w H&M;-)
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
kota-behemota
Q & H team
dzięki dziewczyny
Phelania, kombinezon 2-częściowy kosztował 149zł, resztę musiałabym sprawdzić, ale to już jutro, bo Kubina bym zbudziła grzebiąc w siatce
Żabcia, wszystko jest z H&M
super te koszule wyhaczyłaś, kurcze my w sobotę na wesele jedziemy i nie wiem co Kubusiowi ubrać...
Phelania, kombinezon 2-częściowy kosztował 149zł, resztę musiałabym sprawdzić, ale to już jutro, bo Kubina bym zbudziła grzebiąc w siatce
Żabcia, wszystko jest z H&M
super te koszule wyhaczyłaś, kurcze my w sobotę na wesele jedziemy i nie wiem co Kubusiowi ubrać...
reklama
Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
Kota sliczny ten kombinezonik Musze sie tez wybrac do H&M Zreszta to jeden z moich ulubionych sklepow gdzie kupuje ciuszki dla Alanka.