reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Ostatnia edycja:
ŻABCIA- tani ten pchacz, rzeczywiście chyba kasy nie szkoda-ja bym kupiła;-)

Sosnowiczanka- fajne zabawki, daj znac jak laptop się spodobał;)

Ja wczoraj pokupowałam trochę zabawek na plażę na wyjazd nasz- mam nadzieję, że będzie pogoda nad morzem:eek: Kupiłam dmuchaną piłkę, rybę, pontonik-samochód i zestaw łopatek z wiaderkiem, i do domu zwykłego bączka:-) az mi się swoje dzieciństwo przypomniało jak go zobaczyłam:-D

IZI butki cudne.

SOSNOWICZANKA fajne zabawki.

ŻABCIA jeździk taniocha, moja Mela ma prawie 3,5 roku i dalej na taki śmiga więc na pewno będzie na dłużej niż tylko jeden czy dwa urlopy w Polsce, a potem dla następnej dzidzi.

Żabcia wizualnie chodzik fajny ale czy praktyczny??
Chodzi mi o to ze tak podstawa z kołami jest jak litera Y i rozstaw tych kół miedzy tymi krótkimi ramionami jest chyba mały i odstep od tych krótkich ramion do ich zlaczenia (rozgalezienia) tez jakiś mały.(mam nadzieje ze zrozumialas moje wyjaśnienie)
To może sprawiać ze Macius może się potykac o to i cieżko mu się będzie chodzić. Podobny miała mohamed znajoma i dziecko nie umialo w nim chodzić bo był za mały/za ciasny i podszedł w odstawke!

Żabcia fajny pomysł,ale ja na poczatek polecam z blokada kół,bo tak dziecko pojedzie jak długie i sie wywali a jak jest regulacja(żeby ciezej sie pchało) to jest lepiej.

reklama
Przyszedl nam dzis zamowiony kojec i powiem wam ze jestem mega zadowolona, mnostwo miejsca do zabawy, Alan na razie zdziwiony gdzie jest, ale na pewno sie przyzwyczai a ja bede mogla w spokoju przygotowac np obiad czy posprzątać:) Zamowilam jednak niebiesko zielony, bo podobal mi sie najbardziej:)

Przyszedl tez projektor, zobaczymy jak bedzie Alan szedl spac czy mu sie spodoba:)

Do góry