reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Od dzisiaj w Tesco jest promocja na duże opak. pampersów. 132 szt rozmiaru 4 po 89.99 czyli 1 szt.=0,68 zł!!!!

W dużych Tesco jest też świetna wyprzedaż rampersów (krótki rękaw, nogawka do pół-udka, stosunkowo grube). Oryginalna cena 32 zł/szt., na wyprzedaży 9,60 zł/szt. Ja kupiłam w kwiaty i motyle, ale są też w paseczki, grochy, a dla chłopców w samochodziki itd. Myślę, że to był bardzo dobry zakup :)

Ostatnia edycja:
ooo super promocje, u nas nie ma Tesco - tzn takie małe jest, nic tam nie ma z ciuszków, a Pampersy zawsze wykupione:-(

Doszedł skoczek- filmik zgrywam;) Bartek jeszcze nie do końca wie o co chodzi , ale coś tam podskakuje. Do Emilki to mu bardzo daleko;-) Siedział w nim dziś 3 razy po jakieś 5 minut , potem mu się nudzi...ale dziś jest meeeeega maruda.

Milva, u mnie w mieście też jest małe Tesco otwarte od 6. Byłam o 8:30 i nie było pampersów. Podobno "już". Ale jak dla mnie to ściema, bo nie widziałam pustej półki, kartki z ceną itd. Tak jakby tych pampków w ogóle nie wykładali na sklep. Dlatego przy okazji pojechałam do Rzeszowa do dużego Tesco, a tam do wyboru, do koloru.

Co do skoczka, daj Bartusiowi szansę. u nas pierwszy raz / dzień po prostu w nim siedziała ;) Na którym poziomie masz gumy? Może za nisko.... albo za wysoko ;)

Mła dzieki o info o promocji rampersikow:) Jutro zrobie wycieczke do tesco bo wlasnie musze kupic sobie takie rampersiki dla Fabianka:)

A co do projektora to my mamy, mielismy dla Mariczki ktora nie byla wogole tym zainteresowana, wiec chowalam do szafy i wyjelam jak Fabianek sie urodzil i istny szal, na poczatku nie interesowal sie co sie wyswietla tylko sluchal muzyczki, a teraz juz sie interesuje sufitem i obrazkami :) Wiec co dziecko to inna zabawka pasuje:)

Ostatnia edycja:
2701, ja byłam koło 18 i jeszcze było sporo, więc myślę, że bez problemu. A rampersy też sobie zobacz (wysepka przy noworodkowych), bo trudno im się oprzeć ;)

reklama
Phelania, może patrzyłaś na inne rampersy. Te nie były pakowane w zbiorcze opakowania, tylko luzem i leżały na takiej osobnej wysepce-kwadracie w rejonie ciuszków niemowlęcych.

Do góry