reklama
Od dzisiaj w Tesco jest promocja na duże opak. pampersów. 132 szt rozmiaru 4 po 89.99 czyli 1 szt.=0,68 zł!!!!
W dużych Tesco jest też świetna wyprzedaż rampersów (krótki rękaw, nogawka do pół-udka, stosunkowo grube). Oryginalna cena 32 zł/szt., na wyprzedaży 9,60 zł/szt. Ja kupiłam w kwiaty i motyle, ale są też w paseczki, grochy, a dla chłopców w samochodziki itd. Myślę, że to był bardzo dobry zakup
W dużych Tesco jest też świetna wyprzedaż rampersów (krótki rękaw, nogawka do pół-udka, stosunkowo grube). Oryginalna cena 32 zł/szt., na wyprzedaży 9,60 zł/szt. Ja kupiłam w kwiaty i motyle, ale są też w paseczki, grochy, a dla chłopców w samochodziki itd. Myślę, że to był bardzo dobry zakup
Ostatnia edycja:
Milva
Zbójkowa mama;)
ooo super promocje, u nas nie ma Tesco - tzn takie małe jest, nic tam nie ma z ciuszków, a Pampersy zawsze wykupione:-(
Doszedł skoczek- filmik zgrywam Bartek jeszcze nie do końca wie o co chodzi , ale coś tam podskakuje. Do Emilki to mu bardzo daleko;-) Siedział w nim dziś 3 razy po jakieś 5 minut , potem mu się nudzi...ale dziś jest meeeeega maruda.
Doszedł skoczek- filmik zgrywam Bartek jeszcze nie do końca wie o co chodzi , ale coś tam podskakuje. Do Emilki to mu bardzo daleko;-) Siedział w nim dziś 3 razy po jakieś 5 minut , potem mu się nudzi...ale dziś jest meeeeega maruda.
Milva, u mnie w mieście też jest małe Tesco otwarte od 6. Byłam o 8:30 i nie było pampersów. Podobno "już". Ale jak dla mnie to ściema, bo nie widziałam pustej półki, kartki z ceną itd. Tak jakby tych pampków w ogóle nie wykładali na sklep. Dlatego przy okazji pojechałam do Rzeszowa do dużego Tesco, a tam do wyboru, do koloru.
Co do skoczka, daj Bartusiowi szansę. u nas pierwszy raz / dzień po prostu w nim siedziała Na którym poziomie masz gumy? Może za nisko.... albo za wysoko
Co do skoczka, daj Bartusiowi szansę. u nas pierwszy raz / dzień po prostu w nim siedziała Na którym poziomie masz gumy? Może za nisko.... albo za wysoko
Mła dzieki o info o promocji rampersikow Jutro zrobie wycieczke do tesco bo wlasnie musze kupic sobie takie rampersiki dla Fabianka
A co do projektora to my mamy, mielismy dla Mariczki ktora nie byla wogole tym zainteresowana, wiec chowalam do szafy i wyjelam jak Fabianek sie urodzil i istny szal, na poczatku nie interesowal sie co sie wyswietla tylko sluchal muzyczki, a teraz juz sie interesuje sufitem i obrazkami Wiec co dziecko to inna zabawka pasuje
A co do projektora to my mamy, mielismy dla Mariczki ktora nie byla wogole tym zainteresowana, wiec chowalam do szafy i wyjelam jak Fabianek sie urodzil i istny szal, na poczatku nie interesowal sie co sie wyswietla tylko sluchal muzyczki, a teraz juz sie interesuje sufitem i obrazkami Wiec co dziecko to inna zabawka pasuje
Ostatnia edycja:
27012701
Mama Pysi
Mła- jadę jutro do Rzeszowa, ciekawe czy jeszcze będą pampersy???
27012701
Mama Pysi
Mła- na 100% pójdę zobaczyć te rampersy, może akuratnie coś kupie ) Dziękuję za info :*
Phelania
Mama 2 urwisów :P
Ja byłam dzis w tesco byly rampersy ale po 25złmoze w tygodniu sie przejade...A z pieluchami słyszalam ze fajna promocja jest.
reklama