reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
freyia ja osobiscie uwazam ze mimo iż dziecko siedzi to neispelna 6 mies to zdecydowanie za malo na taki rowerek, i ze względów zdrowotnych, i chocby z powodu np, snu podczas spacerku, pomyslalas o tym?? co zrobisz jak mala ci przysnie???

producent pisze że można zrobić kołyskę, i tak nie kupię jej już przed urlopem, zastanawiam się nad zakupem mniej więcej za miesiąc

freiya własnie znalazłam go na allegro bo chciałam zobaczyc tą kołyskę... hm.. przede wszystkim rzuciło mi się że jest przeznaczony dla dzieci od 1-5 lat więc dalej obstaję przy swoim że nawet i 7 mies. to za mało, z doswiadczenia wiem (kamil miał rok jak dostał rowerek na ur.) że nawet czasem roczne dziecko się nei nadaje.
A jesli chodzi o kolyskę to nie jest to rozkładane siedzisko, itp itd tylko płozy pod koła ktore po przyczepieniu sprawiają że rowerek jest tak jak konik na biegunach, nie wiem czy o to przeznaczenie ci chodziło mając na myśli kołyskę tu masz linka w ktorym pisze o tych płozach w opisie ROWEREK dla najmłodszych (nowe) GRUBE miękkie koła (2378289047) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Freyia Ty piszesz powaznie??Usadziłabyc takie malutkie dziecko na takim rowerku??

Ja mam do Patryka ten rowerek i mega gó..no..
Po pierwsze za niska raczka i jezdze zgarbiona po 20 metrach juz nie moge pchac.
Po drugie jak dla mnie troszke tandetka,mam go juz ponad rok ,dokładnie jak Patryk skończył roczek.
Po trzecie dziecko musi stabilnie sie tzrymac rączki bo sie zsunie..

Sadze ze na ta chwile nie jest to dobry pomysł..Ale to moje zdanie:0)

reklama
A mnie sie wydaje ze nie ma co sie spieszyc z takimi rzeczami... Tak samo jak nie jestem zwolenniczką np okladania dziecka poduchami zeby na sile siedzialo. Na wszystko przyjdzie odpowiednia pora i czas. O, na przyklad ostatnio dostalam chodzik, moja ciotka przyniosla po dziecku swojej kolezanki, ale nie mam najmniejszego zamiaru dawac go Alanowi do nauki chodzenia.

Do góry