reklama
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
A my dzisiaj kupiliśmy Maciulkowi żółwika Żółwik ALBERT e EDU reklama TV NOWOŚĆ żółw (2395689864) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i jeszcze samochodzik na beterie jeździ odbija się robi przewrotkę, świeci i gra a Maciuś ma ubaw :-)
i jeszcze samochodzik na beterie jeździ odbija się robi przewrotkę, świeci i gra a Maciuś ma ubaw :-)
Dziewczyny moja koleżanka ma synka ciut starszego od naszych maluchów bo urodził się w listopadzie i właśnie zobaczyłam, że jeździ już na takim rowerku
ROWEREK trójkołowy - zielony (2383770192) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
co sądzicie? Może by kupić Emilce skoro już umie siedzieć?
ROWEREK trójkołowy - zielony (2383770192) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
co sądzicie? Może by kupić Emilce skoro już umie siedzieć?
freyia ja osobiscie uwazam ze mimo iż dziecko siedzi to neispelna 6 mies to zdecydowanie za malo na taki rowerek, i ze względów zdrowotnych, i chocby z powodu np, snu podczas spacerku, pomyslalas o tym?? co zrobisz jak mala ci przysnie???
freiya własnie znalazłam go na allegro bo chciałam zobaczyc tą kołyskę... hm.. przede wszystkim rzuciło mi się że jest przeznaczony dla dzieci od 1-5 lat więc dalej obstaję przy swoim że nawet i 7 mies. to za mało, z doswiadczenia wiem (kamil miał rok jak dostał rowerek na ur.) że nawet czasem roczne dziecko się nei nadaje.
A jesli chodzi o kolyskę to nie jest to rozkładane siedzisko, itp itd tylko płozy pod koła ktore po przyczepieniu sprawiają że rowerek jest tak jak konik na biegunach, nie wiem czy o to przeznaczenie ci chodziło mając na myśli kołyskę tu masz linka w ktorym pisze o tych płozach w opisie ROWEREK dla najmłodszych (nowe) GRUBE miękkie koła (2378289047) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A jesli chodzi o kolyskę to nie jest to rozkładane siedzisko, itp itd tylko płozy pod koła ktore po przyczepieniu sprawiają że rowerek jest tak jak konik na biegunach, nie wiem czy o to przeznaczenie ci chodziło mając na myśli kołyskę tu masz linka w ktorym pisze o tych płozach w opisie ROWEREK dla najmłodszych (nowe) GRUBE miękkie koła (2378289047) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Freyia Ty piszesz powaznie??Usadziłabyc takie malutkie dziecko na takim rowerku??
Ja mam do Patryka ten rowerek i mega gó..no..
Po pierwsze za niska raczka i jezdze zgarbiona po 20 metrach juz nie moge pchac.
Po drugie jak dla mnie troszke tandetka,mam go juz ponad rok ,dokładnie jak Patryk skończył roczek.
Po trzecie dziecko musi stabilnie sie tzrymac rączki bo sie zsunie..
Sadze ze na ta chwile nie jest to dobry pomysł..Ale to moje zdanie:0)
Ja mam do Patryka ten rowerek i mega gó..no..
Po pierwsze za niska raczka i jezdze zgarbiona po 20 metrach juz nie moge pchac.
Po drugie jak dla mnie troszke tandetka,mam go juz ponad rok ,dokładnie jak Patryk skończył roczek.
Po trzecie dziecko musi stabilnie sie tzrymac rączki bo sie zsunie..
Sadze ze na ta chwile nie jest to dobry pomysł..Ale to moje zdanie:0)
reklama
Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
A mnie sie wydaje ze nie ma co sie spieszyc z takimi rzeczami... Tak samo jak nie jestem zwolenniczką np okladania dziecka poduchami zeby na sile siedzialo. Na wszystko przyjdzie odpowiednia pora i czas. O, na przyklad ostatnio dostalam chodzik, moja ciotka przyniosla po dziecku swojej kolezanki, ale nie mam najmniejszego zamiaru dawac go Alanowi do nauki chodzenia.