reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Przyszedł wózek, na pierwszy rzut oka jestem bardzo zadowolona.
Kolor ładniejszy niz na zdjeciu, jest dosc duzy i wydaje mnie sie, ze do 3go roku zycia wystarczy. Regulowane oparcie- od pozycji lezacej po siedzaca (i tu mam na mysli naprawde siedzaca, a nie odchylona pod katem jak wiekszosc spacerówek tego typu). Duze skretne koła z mozliwoscia blokady i zdejmowany materacyk, tacka na napoje i z zamykanym schopwkiem na drobiazi oraz duzy kosz na zakupy ( dla mnie to bylo wazne). W komplecie folia przeciwdeszczowa (mała i duza), moskitiera i parasolka.
Lenka przymierzona (taka mała sie w niej wydaje), troszke pojezdzilysmy po domu i jest ok. Jestem bardzo zadowolona, cena mila dla oka a wozek solidny.
Takze na dzien dziecka zdarzyła przyjsc, ale napewno jakis drobiazg Lenka jeszcze dostanie :)

nie wiem czy któraś kupuje pomarańczowe pampersy sleep&play ale w tesco jest promocja ok. 50 sztuk (w zależności od rozmiaru) w cenie 26,99

Ponawiam temat krzeseł do karmienie. Jeszcze nie kupiłam więc proszę o jakieś linki sprawdzoznych przez Was. Tego jest tyle na allegro że szok!!

My mamy te Krzesełko do karmienia Bright Starts 7077 :: Zabawki Bright Starts - bardzo fajny materiał (bardzo miękka i przyjemna ceratka, na której nie przyklejają się nóżki, która nie pęka i z której łatwo można wszystko zetrzeć ), poza tym bardzo podoba mi się funkcja otwieranego stoliczka dzięki czemu można łatwo posadzić i wyviągnąć dziecko (nie trzeba go wpychać od góry). Ma regulowane oparcie i wysuwany stolik.

reklama
Te które ja kupilam tez ma tą funkcje otwierania stoliczka, o którym pisze Nastazja. Te moje jak za te pieniądze powiedzialabym ze jest super:) A na zywo kolor ma sliczny, duzo zywszy niz na zdjeciu.

Do góry