reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

dagne one maja jakieś testy robione, ale poza jednym filmikiem nie widzialam nic wiecej
Bardzo fajnie wygladaja te pasy - takie krzyzowe stosuja w samochodach rajdowych. Wydaje mi sie, ze ucisk jest mniejszy na podbrzusze i klejnociki, wiec dla chlopcow dobre.
A co do Kiddy to nawet nieglupio wygladaja, jedyne co mnie zastanawia, ale to mozna sprawdzic na zywo z sklepie, czy dziecko jak jest zapite przy dachowaniu nie wyleci :| ale mysle ze to byloby przegiecie, zeby dopuscili do tego konstrukotrzy fotelika o takich ocenach za bezpieczenstwo

reklama
Na naszej macie tez można zmieniać zabawki. Są do tego dodatkowe kółeczka. Wykorzystuje to często, jak się młodej znudzą te same zabawki. Ostatnio nawet zwykły pluszak został powieszony.

W naszej macie też można zmieniać zabawki dokupiłam dodatkowe kółeczka do zawieszania i zamiast 5 zabawek możemy powiesić więcej i jak się znudzą to zmieniać :-)

Niedawno pokazywałam Wam że przysłali mi złą torbę i napisałam im komentarz negatywa i co ... poskutkowało to tak że po kilku dniach do drzwi zapukał kurier z torbą w moim kolorze więc do nich napisałam maila i się okazało że to jest wynagrodzenie ich błędu w ramach przeprosin i mam 2 torbę gratis tylko proszą o unieważnienie komentarza.

reklama
Do góry