reklama
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
Dziewczyny potrzebuję pomocy w dokonaniu decyzji a więc co sądzicie o tym wózku opłaca mi się go kupować czy nie bardzo bo mam okazję kupić za 30 F taki wózeczek do stelaża można wpiąć fotelik albo rozbudować na 2 dzieci w razie co.
Czytam o siedzeniach kubełkowych i są za i przeciw znalazłam opinie że to tak jakby dziecko siedziało cały czas w foteliku.
Czytam o siedzeniach kubełkowych i są za i przeciw znalazłam opinie że to tak jakby dziecko siedziało cały czas w foteliku.
Ostatnia edycja:
R
rojku
Gość
Żabciu ja myśle, że takie siedzenia krępują ruchy maluchów. Jednak chyba leiej jak dzieciak może sobie poleżeć, a nie siedzieć tylko w pozycji odchylonej do tyłu. Chociaż faktycznie spotkałam się z opiniami, że niektore dzieci bardzo lubia te siedzenia i zasypiaja w nich momentalnie. No i jeszcze wydaje mi się, że takie foteliki sa chyba mniej obszerne od innych spacerówek (ale tu moge sie mylic, bo nie porownywalam na zywo)
Żabciu mi ten wózio wygląda na wąski i te kółeczka takie sobie...rzecz gustu. Ja bym odpuściła a z tą torbą bardzo ładnie sie zachowali.
Z zabawek polecam Pana Metke, pamiętam to był hicior w 2009r i ta cd nawet spoko K's Kids Pan Metka + książeczka + płyta CD + DVD - Zabawki firmy K's Kids - K's Kids
Z zabawek polecam Pana Metke, pamiętam to był hicior w 2009r i ta cd nawet spoko K's Kids Pan Metka + książeczka + płyta CD + DVD - Zabawki firmy K's Kids - K's Kids
Foteliki kubełkowe mają swoich fanów i przeciwników. Ich zaletą jest stała pozycja dziecka, tzn. nie zsuwa się ono do przodu, ani nie wykrzywia na boki. Jednak stała pozycja ma swoje duże minusy, bo jednak dziecko powinno mieć pewną swobodę. Jednak o najważniejszym argumencie wspomniała już Rojku - kubełek nie ma opcji "leżącej" w pełnym znaczeniu tego słowa.
Z torbą miałaś dużo szczęścia. Wg regulaminu allegro nie daje się negatywa za tego rodzaju pomyłkę bez prób uzgodnień ze sprzedawcą. Mogli Ci spaskudzić konto, ale widać mają klasę.
Z torbą miałaś dużo szczęścia. Wg regulaminu allegro nie daje się negatywa za tego rodzaju pomyłkę bez prób uzgodnień ze sprzedawcą. Mogli Ci spaskudzić konto, ale widać mają klasę.
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
Mła z tym komentarzem to było pochopne bo kierowały mną emocje, złość i rozczarowanie po tym jak zobaczyłam tą czarną torbę.
Dzięki za Wasze opinie na temat tego typu wózków, wolę zapytać zanim kupię coś co będzie niewygodne dla młodego.
Dzięki za Wasze opinie na temat tego typu wózków, wolę zapytać zanim kupię coś co będzie niewygodne dla młodego.
reklama
Kupiłam nosidło womar globtrotter Womar - serce przy sercu. Produkty - Nosidełko GLOBETROTTER N7
dość proste ale całkiem fajne, Emilka była już na spacerku i jej się podobało
jutro idę po Pana Metkę którego Kupinosia pokazała (ten sklep Calineczka jest ode mnie prawie po drugiej stronie ulicy)
dość proste ale całkiem fajne, Emilka była już na spacerku i jej się podobało
jutro idę po Pana Metkę którego Kupinosia pokazała (ten sklep Calineczka jest ode mnie prawie po drugiej stronie ulicy)