reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Dzisiaj przyszła mi torba na wózek nie ten kolor co chciałam i pierwsze co byłam załamana bo mi się nie podobała bo czarna a zamawiałam taką 1zielonyflowers.jpgale nic na to nie poradzę no i musi zostać która też pasuję do wózka ale mam bzika na punkcie zielonego i nakręciłam się na tamtą. Teraz wózek z nową torbą i nowym materacykiem wygląda tak wózek.jpg chociaż dużo miejsca w torbie i można więcej rzeczy (zabawek) ze sobą zabrać na spacerek.

reklama
Przegladam ostatnio foteliki samochodowe 9-18kg, bo jeszcze troche i trzeba bedzie taki kupic, tym bardziej ze ja nie lubie czekac z zakupami na ostatnia chwile. Dziewczyny powiedzcie mi bo juz zgłupialam, niektóre sa sprzedawane z bazą, inne bez... Czy do kazdego w tej kategorii wagowej baza ma byc czy są tez montowane bez? I czy z bazą fotelik jest bezpieczniejszy? Patrzyłam tez na punkty bezpieczenstwa i nie znalazlam zadnego fotelika ktory dostalby maksymalną ocenę 5pkt, te najlepsze mają co najwyżej 4 pkt. Czy ja poprostu nie znalazlam a są takie?
Co myslicie o tym foteliku?

Romer Safefix Plus Felix IsoFix Trend Line 2011 (2256969086) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Nie wiem ile gwiazdek ma recaro young sport ale jak dla mnie najlepszy i najbezpieczniejszy!! Ten kupie jako nastepny. Mam teraz young profi sport i bazę isofix i uważam ze jest dużo bezpieczniej bo fotelik montowany jest na sztywno a montowanie tylko pasami nie wydaje mi sie być tak bezpieczne!

Kota ogromna prośba, wrzuć link do tej str co kiedyś-z testami fotelikow. Proszę :-)

Ostatnia edycja:
reklama
butki.jpgsukienka.jpg
Ciocia sprezentowała Kalince pierwszą sukienkę "balową" :) właśnie dostała niespodziewaną przesyłkę z UK :) a butki ręcznie szyte rozm 20, więc Kala sobie poczeka aż je włoży, ale wiem - zleci szybciutko i ani się obejrzę Mała będzie biegać :)

Do góry