reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
kota super fotelik :-)

A ja właśnie dokonałam zakupu akcesoriów do wózka a oto one:

Torba bo ta co była przy wózku ma kiepskie zapięcie bo tylko 2 cm rzepa na środku a ta jest w tym samym kolorze a ma super zamknięcie i przegródki i dużo kieszonek 1zielonyflowers.jpg
No i materacyk do wózka z dziurkami na pasy bo przecież ciągle koca wozić nie będziemy no bo jak wtedy zapiąć pasy3.jpg

Sosnowiczanka, mamy póki co ten z kompletu 3w1 Tako Jumper w kat.0-11kg, ale kupiliśmy używany, więc nie mamy 100% pewności, że nie brał udziału w jakimś wypadku, poza tym teściowie mieszkają 600km od nas i jednak podczas wypraw do nich chcę być spokojniejsza i pewniejsza, że Kuba siedzi w porządnym foteliku. A to nosidełko z Tako sprzedamy razem z wózkiem.

kota fotelik super, ale przyznam ze nie rozumiem ciut tego zakupu, tzn rozumiem obawy że fotelik mógł brac udział w jakimś zdarzeniu.... ale tyle co wspominałas ze Kuba powoli nie miesci się w tym nosidle i myślisz ze w innym tego typu będzie jakas mega roznica?? Jak dla mnei to dublowanie wydatków,poczekałabym trochę i kupiła już przedzialowo większy.Ja też mam jumperowski z Kamilem robiliśmy z nim mega trasy i nie sądze zeby to wpłynęło na jego bezpieczeństwo teraz z Karolinką, jak to pokazywali ostatnio w ddtvn na testach fotelikow nawet najdrozszy i najlepszy fotelik jak bedzie zle zapięty itp itd to nie uchroni dziecka przed nieszczęściem. Sorki bo nie chcialabym zebys pomyslała ze najezdzam ale probuje zrozumiec po co ci wagowo i wyglądem podobny fotelik skoro wspominalas ze juz mały.

Zabciu sprwdz czy ma dobry material zeby sie nie pocil,ja mialam pierwszy fotelik tanszy i latem byl poprostu caly mokry na plecach!!!Bo to jest straszny dyskomfort.

Kota ja mam ten sam fotelik z baza isofix i nie żałuje ani jednej wydanej złotówki!!! Zanim go kupiłam przejrzalam kiedyś stronie crash testów która kiedyś wrzucilas i nie wyobrazalam sobie innego wyboru!!'
Najbezpieczniejszy i najladniejszy jak dla mnie!
Dzięki adapterom wczepiam do stelaza od xlandera i rewelacyjnie sie spisuje podczas zakupów :-)

reklama
Asko, no co Ty, nie przyjęłam Twojej opinii, jako ataku, cenię sobie każdą, chodziło głównie o pewność, że fotelik nie brał udziału w żadnych stłuczkach itd., a nie o to, że Kuba się nie mieści. :tak:

Do góry