nkuss moja sąsiadka miała identyczny strasznie narzekała bo jak mały miał ok roku to już z niego wyrósł miał bardzo nisko oparcie strasznie narzekała na wózek i wreszcie zmieniła na cybexa ale to tylko opinia użytkownika jeśli twoja koleżanka ma taki to obejrzyj dokładnie i wypytaj
reklama
niw wlasnie moje kolezanka ma inny, taki zwykly z malymi kolami niby fajnie sie prowadzi ale na 5min. Chciala bym jakas spacerowke, ktora bedzie miala w miare duze kola, zeby niue klnac przy kazdm podjezdzie pod krwaeznik. Wlasnie nie bardzo wiem w jakim sklepie moga byc wozki tej firmy. Bylam ostatnio w takiej hurtowni art dzieciecych po smoczki do kaszki i ogladalam spacerowki, byla jedna taka w moiare ok i pani wychwalala i wogle, pojezdzilam wszytsko fajnie, ale opinie na forach nie zbyt pochlebne Wsumie kazdy wozek fajnie sie prowadzi w sklepie.
Ja ostatnio kupiłam Lenie takie krzeselko do karmienia : Bobolino Krzesełko Elefante Różowe wiem, ze jeszcze za wczesnie na to, ale ten czs tak szybko leci, ze nim sie obejze a mala bedzie w nim siedziala i wcinala
Freyia- a w gaetce sa te dywaniki?
Freyia- a w gaetce sa te dywaniki?
kota-behemota
Q & H team
po obejrzeniu kilku programów o crash testach z udziałem fotelików dziecięcych, postanowiłam zainwestowac i kupiłam dla Kuby fotelik Recaro Young Profi Plus 0-13kg, montowany tyłem do kierunku jazdy. Naprawdę długo i dużo czytałam o fotelikach i zbierałam opinie i ten wydaje mi się być najlepszy i najbezpieczniejszy.
Za miesiąc jeszcze dokupię bazę isofix, bo jednak cholernie drogie to ustrojstwo. My jednak będziemy naprawdę dużo jeździć z małym i w długie trasy, a na drogach różnie bywa, bezpieczeństwo malucha jest dla mnie bezcenne i najwazniejsze.
Za miesiąc jeszcze dokupię bazę isofix, bo jednak cholernie drogie to ustrojstwo. My jednak będziemy naprawdę dużo jeździć z małym i w długie trasy, a na drogach różnie bywa, bezpieczeństwo malucha jest dla mnie bezcenne i najwazniejsze.
Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
Kota kupilas drugi fotelik tej samej kategorii wagowej? Bo domyslam sie ze mialas wczesniej?
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
reklama
siwetny fotelik, bedzie rzeba pomyslec nad takim jak Lenka bedzie starsza
Dziewczyny, czy toras z Was miala stycznosc z takim krzeselkiem jak pisalam wyzej?( Bobolino Krzesełko Elefante )Bo nie wiem jak reguluje sie oparcie grrr
Ostatnia edycja: