reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

moja mama jak usłyszała, że chcę kupić taką spacerówkę to dała mi orzchan z góry na dół, że mam dbać o kręgosłup dziecka, nawet kosztem swojego zmęczenia dźwiganiem cięższej spacerówki. i posłucham jej.

reklama
Mła, kota odnośnie spacerówki to mam podobne poglądy dlatego ja zmieniłam gondolę bo Ozi już się nie mieścił do tej którą mieliśmy u nas to nie było mowy o spacerówce ze względu na prostowanie się i rechabilitacje i tak nam właśnie powiedziano że do końca 6 m-ca a nawet do 7 mamy jeździć w gondoli więc pewnie dopiero w czerwcu pod koniec zdecydujemy się na spacerówkę taką dużą a parasolka pójdzie w ruch dopiero za rok ( na szczczęście zakup mnie ominie mam po Zu )

Ja tez jestem jak najdalej od spacerowki..Uwazam ze taki maluszek musi lezec na plasko az nie usiadzie czyli gdziec 6-7 mc..Patryczek mial 6 mc jak przenioslam go do spacerowki,ale tylko lezal na plasko bez zadnej poduchy.

Moja też jeździła w gondoli do 6m tylko jednak podkręcałam przy główce troche do góry ze względu na ulewanie. Potem na tym samym stelarzu była porządna spacerówka. Komfort dziecka był priorytetem. Gdy z niej wyrosła kupiłam inną spacerówkę taką troche lżejszą i ciesze sie że jednak nie parasolkę. Ja to nie mogę patrzeć jak takie maluszki jeżdżą poskręcane w wózkach do których nie dojrzały.

My jezdzilismy w takiej na poczatku z Patrykiem bolder sd wozek...
Oczywiscie na plasko na poczatku, tu mial 4 miesiace.
IMG_2609.jpg
A jak kupilismy Baby design to w nim jezdzil to jest jak mial 6 miesiecy.ALE NIE POLECAM,MASAKRA!!!!!TANDETA.
IMG_3060.jpg

ale to chyba nie jest ten model co ja pokazałam? ja mam gleboki wozek baby design i jestem zadowolona, kola fajne, duze i pompowane, przedbie skretne, jezdzi mi sie super. Jedyny minus to waga dlatego chce kupic osobna spacerowke, ale ni zwykla parasolke.

W tym co ja mialam to kola sa piankowe,nie pompowane i przez dwa miesiace super byl ten wozek ale pozniej jak padal snieg to masakra.Te opony sie zjechaly i tak ciezko bylo nim ujechac..
No ale to Twoja decyzja.
Ja tylko wyrazam swoje zdanie i nigdy bym juz z tej firmy nie kupila.

oki, dzieki za info w tym kola tez sa piankowe własnie. Ale jakos spodobal mi sie ten wozek, ale tylko ten model, bo kola w miare duze jak na spacerowke i dosc szerokie siedzisko a to chyba wazne dla wygody maluszka. jeszcze sie rozejze...z coneco tez patrzylam na wozki ale mniejsze kola maja i ogolnie liche mi sie wydaja.

reklama
Do góry