reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Bartek w gondoli nie zrobi na spacerze nawet 10 metrów. Tu jest fajna osłona z tej budki jak w gondoli, mam więc nadzieję, że będzie dobrze osłaniać jak go ułożę na półleżąco . Na razie i tak nie wypróbujemy na dworzu , bo zimno się zrobiło, ale zdam relację jak się uda wyjść;-)

reklama
jak Kuba nie śpi to ja też nie mam szans na spokojny spacer, bo schab mały nic nie widzi i marudzi, wtedy zdarza mi się go brać na spacer w foteliku wpiętym w stelaż wózka, wszystko ogląda i jest ok.

nam też podczas usg bioderek lekarz mówił, żeby nie zakładać bucików, chyba, że takie miękkie, materiałowe paputki niemowlęce.

Znalazlam wczoraj pania na eBay tu w uk ktora sprzedaje polskie czapeczki I to jedna z naszych wiosennych kolekcji :-)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 37
Łysa, czapka super, ale Benio BOMBOWY! :D

Ja lubię czapki Broel, bo są bardzo dobre jakościowo i starannie wykonane, choć tanie nie są Broel

Teściowa ostatnio dała Emilce taką czapkę, że po 5 minutach dziecko miało wszystkie szwy i marszczenia odbite na główce :/

Wiem, że nie wszystkie kupujecie HIGGIES'Y ale jeśli któraś używa, to na 3 jest super promocja w Tesco 128 szt. za 59,90 zł, czyli 0,46 zł za sztukę!

Łysa, czapka super, ale Benio BOMBOWY! :D

Ja lubię czapki Broel, bo są bardzo dobre jakościowo i starannie wykonane, choć tanie nie są Broel

Teściowa ostatnio dała Emilce taką czapkę, że po 5 minutach dziecko miało wszystkie szwy i marszczenia odbite na główce :/

Wiem, że nie wszystkie kupujecie HIGGIES'Y ale jeśli któraś używa, to na 3 jest super promocja w Tesco 128 szt. za 59,90 zł, czyli 0,46 zł za sztukę!
w biedronce jest 99szt za 39zl:)

huggies- sama kupywalam sa w kartonach jumbo pack czy jakos tak:)

Ale swoja droga mi sie wydaje ze dady sa lepsze od tych huggiesow, bo one jakies sztywne sa.
Kilka razy slyszlaam ze Dada produkuje papmers dla biedronki... nie wiem czy prawda, ale kilka razy obilo mi sie o uszy, wiec cos w tym musi byc.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry