reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

tak , tak mam taki, ale ten mój fotelik to jakieś badziewie jest , zero bezpieczeństwa - nie wybiorę się w takim w żadną daleką podróż, a chcemy w maju pojechać nad morze...no nic mam jeszcze chwilę aby pomyśleć co z tym zrobić;-)

reklama
Milva wg sitek centylowych 13kg nie osiągnie dziecko roczne, więc czasu a czasu. Kota moi znajomi wozili jeszcze do niedawna w takim foteliku swojego 7miesięcznego dzieciaka, który nosi już rozmiar 86.
Poczytaj, bo to, że nóżki wystają mi też się nie wydaje wystarczającym powodem do zmiany fotelika. Niesamowicie ważne jest, żeby dziecko jak najdłużej jeździło tyłem do kierunku jazdy.
fotelik.info :: Fotelik samochodowy tyłem do kierunku jazdy -
W komentarzach masz odpowiedź na wątpliwości podobne do twoich :)

A może spróbować z fotelikiem 0-18? taki zeby tylem byl. Wez Kubina na zakupy i go poprzymierzaj :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja mam fotelik 0-13 kg. Znalazłam fotki - Ola w nim jeździła jeszcze w 8m w zimowych ciuchach. Potem Kasia przejdzie na 9-18 (obecny fotelik Oli) a Ola na 15-36 czyli ten który dyżurnie jest u dziadka w aucie. Ten pierwszy mamy niefirmowy, a pozostałe 2 już maxi cosi. Ten ostatni fotelik 15-36 wg producenta powinien wystarczyć mniej więcej do 12 roku życia tak więc długie lata użytkowania ;-)

u nas z fotelikiem na razie luzik mala zgina nóżki a poza tym i tak jej nei wystają, i chciałabym ją jak najdłuzej w nim wozić bo z 2 dzieci w aucie to mi jest wygodniej tak poprostu.
A mi udalo się sprzedać na allegro naszą misiową karuzelę z fp nawet drożej niż kupiłam, nie mogłam zniesc już jej charczenia. Na razie jest opcja ze na chrzciny jej moja siorka kupi taką jak ma kamil tropikalny las, ale ze wzgledu na to ze mlody czesciej lezy w Karoli lozeczku niz swoim to sie zastanawiam nad likwidacją lozeczka i karuzelke przeniose do malej.

reklama
Do góry