reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Dziewczyny śliczne ciuszki.
ROJKU, MŁA róż jest ładny u dziewczynek ale zapewniam, że kiedyś wam się wasze panienki znudzą w różu, mi róż zaczyna się już nudzić u Amelki po 3 latach. Za to teraz ona ma chopla na punkcie koloru różowego.

_MG_0661.jpgMój miał taki strój i do tego jeszcze tego samego koloru ocieplona kurteczka była z kożuszkiem przy szyjce.

reklama
Dziewczynki, wydaje mi się, że okazyjna cena nawet z kosztami przesyłki (rozmiar 74/80, ale kupuję i tak, bo niunia wskoczy w nie na jesień :) ):

Dziewczęce koszulki z długim rękawem, 3 sztuki w Tchibo

Ja zamówiłam już sobie i koleżance :) Siostra mówi, że Tchibo ma fajne jakościowo rzeczy :)
Jeszcze Wam się pochwalę moim ostatnim szaleństwem zakupowym:
3027182.jpg3027217.jpg3027260.jpg3115039.jpg
2209238361.jpg2210888658.jpg2214944934.jpg
Oprócz ubrań, które są na zdjęciach z napisem ubrania_uk, są to rzeczy używane, ale wydaje mi się, że niezniszczone, a dodatkowo są dość dobrych firm, więc mam nadzieję, że nie przyjdzie szajs.
I jeszcze osłony przeciwsłoneczne:
2172989712.jpg

Rojku, super te ciuszki :) bodziak z kotem piękny! :))
co do dobrej jakości, my ostatnio kupiliśmy pajace i bodziaki z Tesco F&F, świetne jakościowo, gruba, porządna bawełna, więc jak najbardziej polecam.

dziewczyny, jakie foteliki z IsoFix'em możecie polecić takie do 18 kg??? Bo nam Kubin wyrasta z Jumper'owskiego i jednak trzeba będzie kupić już jakiś fotelik montowany raczej na stałe w samochodzie i przodem do kierunku jazdy.

Ostatnia edycja:
Dzięki Kota. Właśnie muszę się też kiedyś przejechać, bo wiem, że mają fajne rzeczy i dobre jakościowo, tylko poczekam na bony świąteczne, żeby męża nie załamać wydatkami jakie poczyniłam :D

Kota podpinam sie pod twoje pytanie... Tez potrzebujemy fotelik bo w ten juz Alanek ledwo sie miesci. A tez mamy z Tako. Teraz chcialabym jakis porzadny i najlepiej sprawdzon kupic. Wiec dziewczyny jak mozecie cos polecic to piszcie.

Kota, ja też miałam wiele bodziaków z wielu firm, ale te F&F najlepiej się prały i nosiły. Dlatego jak kupowałam większe pajace też zdecydowałam sie na te z Tesco i jestem bardzo zadowolona, tym bardziej, że oni często robią przeceny o 30-50% i za naprawdę dobrą cenę można kupić ciuszki o zadziwiająco wysokiej jakości :)

Rojku, zaszalałaś! Super zakupy :)

No jakościowo bardzo mi odpowiadają też bodziaki z Mothercare, dostałam 3pak, no ale troszkę droższe niż F&F...

Mła, dokładnie, F&F po praniu się nie rozciągają. No i mają fajny krój, szczególnie z pajacy jestem zadowolona, bo Kuba jest dosyć długi i raczej szczupły, więc większość pajacyków jak była dobra na długość, to na szerokość niestety była za duża i wyglądał, jak w worku, nie podobało mi się to. I dużo firm szyje dziecięce ciuszki tak, że dzieci mają wielkie dekolty i co za tym idzie, gołe klaty :/ F&F wie, jak szyć dziecięce fatałaszki :)

reklama
To prawda. Też mnie drażnią dekolty, albo guziki na karku. Do tego bodziaki F&F mają dość wąskie rękawki, więc nie ma problem, żeby założyć coś na wierzch (nie marszczą się itd.)

Do góry