reklama
Phelania
Mama 2 urwisów :P
Gosia- strój na chrzciny sssuper!!! tez podobny mam na oku:-)
R
rojku
Gość
Gosia faktycznie strój bossski
To może i ja wkleję, w czym moja Anielica pójdzie, a raczej zostanie poniesiona
Nie chciało mi się zdjątek obrabiać, więc kolory mogą być troszkę przekłamane. Sukienka, rajstopki i buciki są koloru jasny róż. Reszta jest kremowa. A przy okazji polowania na te rzeczy (oprócz futerka i bucików, które dostałam) wpadłam na kiecunię, której nie mogłam Anieli nie kupić:
I jeszcze z ostatnich zakupów -bodziaki, używane ale w idealnym stanie:
To może i ja wkleję, w czym moja Anielica pójdzie, a raczej zostanie poniesiona
Nie chciało mi się zdjątek obrabiać, więc kolory mogą być troszkę przekłamane. Sukienka, rajstopki i buciki są koloru jasny róż. Reszta jest kremowa. A przy okazji polowania na te rzeczy (oprócz futerka i bucików, które dostałam) wpadłam na kiecunię, której nie mogłam Anieli nie kupić:
I jeszcze z ostatnich zakupów -bodziaki, używane ale w idealnym stanie:
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
Dziewczyny piękne stroje macie na chrzty. Ja się rozglądałam ale jakoś jeszcze mi nic nie wpadło w oko, ale na pewno do czerwca coś znajdę :-)
R
rojku
Gość
No właśnie dziewczynki co do standardowych ubranek, to w sklepie z dewocjonaliami były zestawy, które mi się nie podobały. Zazwyczaj wszystko było z polaru: spodenki, kiecka na to i płaszczyk i do tego poprzyszywane wszystkie rodzaje łozdóbek jakie można znaleźć w pasmanterii. Ale za to były to komplety zarówno białe, kremowe jak i różowe, więc mimo, że wcześniej byłam nastawiona na ecru/krem, to jak znalazłam tą kieckę, to swierdziłam, ze może być (zwłaszcza, że przeceniona z 60 na 25 zł w re kids )
na allegro mi pare fajnych i niedrogich kiecek sprzed nosa ucieklo, ale tylko dlatego, że zanim klikneam kup teraz chcialam sie z ta decyzja przespac wstawalam rano a tam kiszka, bo ktos byl szybszy z decyzja
na allegro mi pare fajnych i niedrogich kiecek sprzed nosa ucieklo, ale tylko dlatego, że zanim klikneam kup teraz chcialam sie z ta decyzja przespac wstawalam rano a tam kiszka, bo ktos byl szybszy z decyzja
kota-behemota
Q & H team
Rojku, piękne ciuszki!
Kubin miał pajaca biało-zielonego i już, a na to biały kombinezon z uszami misia. Jednak to była zima i to z trzaskającymi mrozami, gdybyśmy chrzcili małego wiosną to pewnie też bym buszowała po sklepach, no ale siła wyższa.
Kubin miał pajaca biało-zielonego i już, a na to biały kombinezon z uszami misia. Jednak to była zima i to z trzaskającymi mrozami, gdybyśmy chrzcili małego wiosną to pewnie też bym buszowała po sklepach, no ale siła wyższa.
reklama
Rojku super stroj
Ja tezmusze cos poszukac ale wiem napewno ze Fabian nie bedzie mial garniturka. pewnie skonczy sie na eleganckich spdniach, koszuli i kamizelce takiej welnianej. Bedziemy chrzcic pewnie w maju wiecjuz bedzie cieplo
Ja tezmusze cos poszukac ale wiem napewno ze Fabian nie bedzie mial garniturka. pewnie skonczy sie na eleganckich spdniach, koszuli i kamizelce takiej welnianej. Bedziemy chrzcic pewnie w maju wiecjuz bedzie cieplo