reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Gosia faktycznie strój bossski :)
To może i ja wkleję, w czym moja Anielica pójdzie, a raczej zostanie poniesiona :)
IMG_3093.jpgIMG_3094.jpgIMG_3095.jpgIMG_3096.jpgIMG_3098.jpgIMG_3099.jpg
Nie chciało mi się zdjątek obrabiać, więc kolory mogą być troszkę przekłamane. Sukienka, rajstopki i buciki są koloru jasny róż. Reszta jest kremowa. A przy okazji polowania na te rzeczy (oprócz futerka i bucików, które dostałam) wpadłam na kiecunię, której nie mogłam Anieli nie kupić:
IMG_3097.jpg
I jeszcze z ostatnich zakupów -bodziaki, używane ale w idealnym stanie:
2191437657.jpg

rojku ale cudna sukienusia!!! ja też muszę gdzieś coś wyhaczyć bo te standardowe jakos tak średnio na jeża mi się podobają. Kamil miał garniturek ala sztruks

No właśnie dziewczynki co do standardowych ubranek, to w sklepie z dewocjonaliami były zestawy, które mi się nie podobały. Zazwyczaj wszystko było z polaru: spodenki, kiecka na to i płaszczyk i do tego poprzyszywane wszystkie rodzaje łozdóbek jakie można znaleźć w pasmanterii. Ale za to były to komplety zarówno białe, kremowe jak i różowe, więc mimo, że wcześniej byłam nastawiona na ecru/krem, to jak znalazłam tą kieckę, to swierdziłam, ze może być (zwłaszcza, że przeceniona z 60 na 25 zł w re kids :-D)

na allegro mi pare fajnych i niedrogich kiecek sprzed nosa ucieklo, ale tylko dlatego, że zanim klikneam kup teraz chcialam sie z ta decyzja przespac :) wstawalam rano a tam kiszka, bo ktos byl szybszy z decyzja :)

Rojku, piękne ciuszki!
Kubin miał pajaca biało-zielonego i już, a na to biały kombinezon z uszami misia. Jednak to była zima i to z trzaskającymi mrozami, gdybyśmy chrzcili małego wiosną to pewnie też bym buszowała po sklepach, no ale siła wyższa.

reklama
Rojku super stroj :)

Ja tezmusze cos poszukac ale wiem napewno ze Fabian nie bedzie mial garniturka. pewnie skonczy sie na eleganckich spdniach, koszuli i kamizelce takiej welnianej. Bedziemy chrzcic pewnie w maju wiecjuz bedzie cieplo :)

Do góry