reklama
kota-behemota
Q & H team
Freiya, super koszulka
my mamy kupionego bodziaka w narodowych barwach, rozm. 80, mam nadzieję, że na czerwiec będzie jak znalazł.
my mamy kupionego bodziaka w narodowych barwach, rozm. 80, mam nadzieję, że na czerwiec będzie jak znalazł.
Milva
Zbójkowa mama;)
Jakie macie wanienki do kąpieli? Jakie duże? Co polecacie;-)
Ja odkupiłam za grosze nową wanienkę z Ikea małą, i robi się za mała już , a bardzo fajna jest . Musze jednak kupić coś większego i zastanawiam się co, aby nie wydac bezsensownie kasy .
Ja odkupiłam za grosze nową wanienkę z Ikea małą, i robi się za mała już , a bardzo fajna jest . Musze jednak kupić coś większego i zastanawiam się co, aby nie wydac bezsensownie kasy .
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
Ja mam wanienke taka sama jak żabcia, i mamy stojak do niej.
ja mam z ikei taka niebieska z takimi gumowymi"falami"na spodzie sluzyla mi dla Patryka jak i Mlodej..Jest troche mala ale dalam rade
Patryk do dzis sie w niej kapie,bo my mamy mega duza wanne i zanim tam by nalecialo wody co drugi dzien do pelna to bysmy zbanczyli
Raz w tygodniu pozwalamy mu "poplywac w duzej"
Patryk do dzis sie w niej kapie,bo my mamy mega duza wanne i zanim tam by nalecialo wody co drugi dzien do pelna to bysmy zbanczyli
Raz w tygodniu pozwalamy mu "poplywac w duzej"
kota-behemota
Q & H team
my mamy zwykłą klasyczną wanienkę + pożyczony stojak (moje plecy go kochają hehe), ma ok. 1m długości i jak Kuba zacznie wierzgać w niej nóżkami i się odpychać od jednego końca, to muszę go porządnie trzymać, bo czasem uderza główką o drugi koniec wanienki! nie mogę się doczekać, aż mały zacznie siedzieć, będzie go wygodniej kąpać.
My mamy taką wanienkę TEGA WANNA BALBINKA 102CM. MIX KOLORÓW SUPER TANIO (2169619980) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
na zwykłym stelażu i sprawdza się
na zwykłym stelażu i sprawdza się
reklama
kota-behemota
Q & H team