reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Sosnowiczanka, super ta karuzela..ale ja dziękuję z innej przyczyny - ten sprzedawca ma inne super zabawki, a zbliżają się święta, więc i zajączek;-):-)

reklama
No, a nasze dzieci juz pomalutku zaczynają sie interesować zabawkami:)
Ale jesli chodzi o tą karuzele to naprawdę, jest super, przymocowalam ja do łóżeczka dopiero pare dni temu, a Alanek potrafi sie w nią wpatrywać nawet 2 godziny a ja mam spokój:)))

Milva odnośnie karuzeli to jedną mamy taką"zwykła z tradycyjną...melodyjką" przy której dziewczyny nieźle się bawią,ale za to nam głowy pękają,a drugą mamy taką KARUZELKA LAS TROPIKALNY + PILOT FISHER PRICE (2113646226) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Bardzo przyjemne melodyjki,a zwłaszcza odgłosy dżungli,wyraziste kolory i lampeczka.Ona jest na pilota i przez przypadek wyszło,że działa też na pilota od naszej wieży:tak:[h=1][/h]

maxwell tez mam tą las tropikalny i kamil uwielbia odglosy lasu itp, a malej kupiłam tez fisher ale z misiami, i moim zdaniem ten las jest o 100% lepszy, i tez przez przypadek odkrylismy ze reaguje na pilota od tv , bo jak ja rozpakwalam i wlozylam baterie mama cos przelaczala a ta się uruchomiła:) hehe

Dzisiaj do nas przyszedł leżaczek , Kuba polubił Martynka też :p
zabawki go interesuja LOL nawet nie wiedzialam, że już - fajnie

ja nadal polecam chustowanie, mnie sie bardzo spodobało, mój Kuba jesli nie potrafi zasnac i sie uspokoic to tylko chusta, zasypia w 5 min i odkładam go do kołyski a tak w dzień juz sobie patrzy to "siedzi" sobie w chuscie i patrzy na mnie głowę wykrzywia i robi dziwne minki hihih
do chusty tez miałam dołączone instrukcje wiażań jakos narazie ciagle wiąże w kieszonkę i to mi odpowiada

też mamy chustę i jesteśmy bardzo zadowoleni. Jak jedziemy na zakupy to mój K. nosi w niej małego i robi wręcz furrorę wśród zakupowiczów, ciągle ktoś podchodzi i się pyta, co K. w tej chuście ma, a jak zobaczą Krzysia to och i ach :-D
Jest to bardzo wygodne, więc polecam. również dostaliśmy instrukcję wiązania.

Fajne są też nosidełka mamy x-lander`a i również jesteśmy zadowoleni.

Friya: my mamy podobnego króliczka, ostatnio zaczął spać z nami ;D jest lekki, a uszy idealnie nadają się Mikiemu do ciamkania xD więc mój jest zadowolony z podobnego pluszaka :)

co do karuzelki to strasznie mam sie podobala jedna z fisher, ale dostaliśmy w prezencie taką z myszklami i też jest spoko :)

Nie robiłam w tym sklepie jeszcze zakupów , ale się skusze w przyszłym miesiącu, bo nie mam nic na 68rozmiarki. Weszłam do niego po info Maxwell na fb;-)
Są tu super bodziaki- nie wiem czy tez takie lubicie-tzn kopertowe oraz drugie: zapinane z przodu:
Body długi rękaw rozm.68

Jak dla mnie super, bo przekładanie przez głowę nie jest zbyt lubiane przez mojego terrorystę;-)

reklama
No właśnie- ceny na prawdę niskie, weszłam dla porównania na allegro i pierwszy raz okazało się, że bardziej opłaca się zakupić w sklepie int.:happy2:

Freya- mamy taką chustę przytulanke, ale nie przypadła na razie Bartkowi do gustu. Mamy jednak taką samą - z tej serii-pluszową grzechotkę-myszkę i uwielbia ją! Także ogólnie polecam .

Aaaa i jeszcze polecę zabawki firmy Lamaze- są super kolorowe, stymulują rozwój -sprawdzone nie tylko przeze mnie, ale i moje koleżanki-polecam;)
http://allegro.pl/lamaze-opaski-grzechotki-na-raczki-2szt-nowosc-i2149834007.html

Ostatnia edycja:
Do góry