reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Freyia my mamy króliczka do spania dla Maciulka i mały bardzo lubi się do niego przytulać i tak jak Mikuś Ankubator Maciuś uwielbia ciamkać uszka :biggrin2:
A tu przykład jak mój Maciulek śpi z przytulasiem króliczkiem z przytulasiem.jpg

Co do karuzelki my mamy FISHER PRICE C0108 KARUZELA Z MISIAMI + PROJEKTOR (2091024882) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i jesteśmy z niej zadowoleni :biggrin2:

A to nasz ostatni zakup dla Maciulka mata.jpgmata2.jpg

Śliczne te bodziaki zamówię jakieś w tym sklepie, ale to bliżej maja jak będę w PL :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Czy któraś z was ma lub miała przy starszym dziecku taką przytulankę? BABY urocza PRZYTULANKA SŁONIK Z KOCYKIEM (2116615859) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Są bardzo ładne i milusie w dotyku, właśnie w tesco można teraz kupić takie króliczki po 19zł tylko zastanawiam się czy dzieci to lubią?
freyia my mamy z tesco wlasnie kroliczka rozowego:):) i jest mega milutki:)

Nie robiłam w tym sklepie jeszcze zakupów , ale się skusze w przyszłym miesiącu, bo nie mam nic na 68rozmiarki. Weszłam do niego po info Maxwell na fb;-)
Są tu super bodziaki- nie wiem czy tez takie lubicie-tzn kopertowe oraz drugie: zapinane z przodu:
Body długi rękaw rozm.68

Jak dla mnie super, bo przekładanie przez głowę nie jest zbyt lubiane przez mojego terrorystę;-)

ja tez uwielbiam kopertowe,ale my nabywamy na wyprzedazach w hm polecam!

Gdyb miała HM u siebie, to bym tam szalała:tak:- mają fajne ciuszki dla maluchów, ale niestety na takie zakupy musze jechać 70km, a z maluszkiem teraz to niestety....

Maxwell, fajna ta maskotka na rączkę. Ja właśnie chcę kupić te z Lamaze, bo mały wywija rękoma-może mu sie spodoba;-) A mamy z tej firmy konika, który jest super i bardzo go interesuje:tak:

Super ta mata- ja czekam, bo ma jakąś mi przywieźć siostra Tz-uzywaną, ale podobno w super stanie, nie wiem jakiej firmy -mam nadzieję, że będzie ciekawa.

Na razie na poczatku marca kupuje karuzelę -zdecydowałam się na Tiny Love- wyspę marzeń-dzięki za polecenie:-D

Fajnie, że maluszki zaczynają się interesować zabawkami:tak:

Kupiłam w Tesco tego królika i o dziwo Emilka od razu złapała go w ręce i spała z nim :)
Zaszalałam też i nakupiłam jej różnych ciuszków, nie chce jej już ubierać w pajace tylko w "normalne" ubrania więc kupiłam spodnie, spódnice, sukienkę, dwie bluzki i dres :)

reklama
Do góry