reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

lysa ja kupilam tylko dla mlodej woziczek i nie chcialam kupowac podwojnego...taki wielki nieporeczny.
Stwierdzilam ze Patryczek bedzie mial prawie 2 latka i troche pojezdzi na sankach,a reszte na nozkach:)

reklama
łysa co do wózka to ja mam mutsy i dokupiłam tylko siedzisko wymienne dla dwójki bo mam cały komplet a moja Zu bardzo wózkowa choś ma 2,5 roku to często chce do wózka wiec jak gdzieś dalej będęjechać to zmienie sieisko poprostu a i kupiłam używane na allegro za 350 zł
Mutsy Duoseat

JA PODWOJNEGO WOZKA NIE KUPUJĘ, kAMIL bardzo lubi chodzić, fakt czasem tam gdzie chce ale już coraz lepiej to ogarniamy. Poza tym w wozku mi nie spi tylko raz dziennie w domku, ja mysle tylko o odkupieniu od kumpeli tej deskorolki do wozka zeby mogl sobie na tym stac jak go nozki rozbolą poza tym w zime i tak bede musiala liczyc na mamę a wtedy mamy jeszcze spacerowkę parasolkę albo sanki dla młodego co więcej kto wie jaka bedzie zima, moze pozwoli na krotkie spacerki kolo domu to po co dokladac sobie wydatkow no i mam autko pod reka w razie czego.

Co do majtek w szpitalu ja mialam poprzednio i juz teraz tez mam te siatkowe kupilam op. 5 szt chyba za 7 zl jakos tak bylam z nich mega zadowolona, nie chodzilam jak kaczka tylko moglam swobodnie sie poruszac sciagalam je tylko na czas wizyty bo w tyskim szpitalu ganiaja za majtki szczegolnie jak sie bylo nacinanym.. no ale mnie to ominelo wiec bylam spokojna o gojenie sie.

jejq dziewczyny przerazacie mnie tym pakowaniem toreb już(wiem wiem ze u niektorych to juz zaczyna się dobra pora na pakowanie) .. masakra no ale ja jeszcze poczekam bo troche to by bylo przegiecie w moim przypadku:)

Łysa ja mam podwójny wózek i polecam serdecznie Phil & Ted's sa rózne modele - sprawdziła si e u nas rewelacyjnie
EverBaby - wózki dziecięce: Phil&Teds, Mountain Buggy, Joolz. Wózek bliźniaczy, wózek rok po roku

Milenka ma 2,8l a jeszcze na dłuższe trasy jezdzi w wózku

wózek jest bardzo poręczny wazy tylko 10kg i swietnie sprawdza sie i w zimie i w lecie na plazy

Majtki ja miałam Hartman siateczkowe u mnie i tak cesarka wiec luzik, zreszta w naszym szpitalu wolno miec nawet piżamy

do porodu mialam normalnie koszulę do karmienia i luzik wyprała mi mama :p
mam do niej semntyment i nadal ja trzymam :p

ja kupilam sobie koszule nocne muzzy

aa i chuste mam taka CHUSTA TKANA SKOŚNO-KRZYŻOWO 4,7 m.*skosy* - 700kg (1852572667) - Aukcje internetowe Allegro
bardzo łatwo się wiaze a nawet moje starszaki sa zachwycone noszeniem :)

U mnie podobnie jak u asko - Remek śpi tylko w łóżeczku, na spacery nie zabieramy wózka już z pół roku - no chyba, że gdzieś dalej idziemy to biorę lekką spacerówkę, która większość drogi służy jako pchacz małego :-) Myślałam o dokupieniu dostawki do wózka, ale poczekam z decyzją do pierwszych wspólnych spacerów.

DOSTAWKA DO WÓZKA BUGGYBOARD LASCAL + TORBA W-WA (1845155961) - Aukcje internetowe Allegro
Dostawka do wózka dziecięcego BuggyPod | BabyMama.pl – sklep z artykułami dla mam i niemowląt

Zrobiłam zdjęcia tego co już posiadam :)
IMG_2462.jpgIMG_2464.jpgIMG_2465.jpgIMG_2466.jpgIMG_2467.jpgIMG_2469.jpgIMG_2470.jpgIMG_2471.jpgIMG_2472.jpgIMG_2473.jpg

reklama
Do góry