reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

dziewczyny, gratuluję udanych zakupów.

ja kupowałam łóżeczko i materac gryka-kokos razem z łóżeczkiem od jednego sprzedawcy. pościel dokupiłam osobno od innego sprzedającego (wypełnienie+poszewki i ochraniacz), ale zapasowe poszwy kupię już u następnego sprzedawcy, tylko pięknych jest na allegro, że nie sposób się zdecydować!

reklama
Dziewczyny ja widze, ze u Was zakupowe konkrety, łóżeczka wózki ! Super, gratuluje udanych zakupów :)

U mnie juz praktycznie wszystko jest, łóżeczko z materacem i pościele i wypełnienie. Podwójny wózek udało mi sie upolowac juz jakis czas temu. W zasadzie to musze jedynie uzupelnic bielizne dla dzidziusia( pajcyki, skarpetki, rajtki) no i komplet kosmetyków i innych przyborów higienicznych ( mam juz sprawdzone produkty, więc nie musze sie zastanawiać nad wyborem). No chyba, ze zobacze coś, czemu nie będe mogła sie oprzeć :)
W sumie to dla maleństwa wszystko mam, wieksze zakupy sie szykują dla Błażeja, bo jego garderoba kurczy sie niemiłosiernie, tak to jest - dzieci rosna :D

Sosnowiczanka - mnie sie wydaje że śpiworek, który wybrałas jest OK, warto jednak zwrócić uwagę na parę szczegółów. Ważne, żeby były "dziury" przez które uda sie przeciągnąć pasy bezpieczeństwa z wózka. Fajnie jest też jak spiworek jest regulowany, tzn. mozesz odpiąć doł śpiworka, wtedy robi się on krótszy i idealnie pasuje do fotelika samochodowego. No i żeby ta górma część była ściągana wokół główki dziecka, zawsze to dodatkowa ochrona przed wiatrem itd.

Kobitki ile kupujecie kombinezonó? chciała bym kupic jeden kombinezon na cała zime. ale totalnie nie wiem jaki rozmair

mineralna ja mam 3 bo dostatalam i akurat jeden sprzedaje bo bez sensu...
mam taki jeden w calosci z nozkami a drugi taki spiworek trzeci tez spiworek wlasnie go sprzedaje...sobie zobacz..moze Ci wpadnie w oko...

Moim zdaniem lepiej wiekszy zawsze mozesz cos pod to ubrac grubszego i dziecku bedzie wygodnie.Moj Patryk mial przy wyjsciu kombinezonik nr 74:)

kota! pisalas przeciez ze masz oryginalny z tako spiworek,a jesli to ten co i ja mam to on jest regulowany, moze byc dluzszy i krotszy, i pasuej zarowno do kazdej opcji wozka jak i fotelik oraz sanek.. to po kiego grzybka ci drugi;p;p???? a gwarantuje ze jest w nim cieplo bo Kamilek juz ma sprawdzony prze zimę:)

reklama
widzisz Asko, jaka ja jestem zakręcona!!! dzięki Ci dobrz kobieto! w sumie racja, nie potrzebuję aż tylu tych śpiworków :D tylko teraz musze moją mamę przekonać, że naprawdę więcej nie trzeba :)) ona się zawsze tak cieszy z tych malutkich zakupów hehe

Do góry