reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

asko mam podobną pościel dla małej taka jak ta różowa, tylko, że ja wybrałam kolor zielony. Jak na razie jestem z niej zadowolona, ale zobaczymy jak będzie służyć Karolci :-)

reklama
Moje dzisiejsze zakupy:-)

DSCN4197.jpgDSCN4200.jpgDSCN4201.jpgDSCN4202.jpgDSCN4203.jpgDSCN4204.jpg Wszystko raczej taki rozmiar na pierwsze miesiące, tylko spodnie będą tak na 6-12 miesięcy.

No i kupiłam łóżeczko, bo aukcja nabrała tempa i zostały ostatnie 2 sztuki.. Więc kliknęłam. Na początku zamiar był inny, ale niestety finanse nie pozwalają mi na takie szaleństwa, a to kosztuje jedynie 109 zł, a wygląda na całkiem stabilne.
WYPRZEDAŻ - BIELONE ŁÓŻECZKO z serduszkiem 120/60 (1830235474) - Aukcje internetowe Allegro

Zależało mi na białym, tutaj jest wstawka z innego koloru drewna, ale za taką kwotę już przymrużyłam na to oko ;-) Mam nadzieję że dzidzi się bedzie dobrze spało. Dziś jeszcze poszukiwania materaca i pościeli i znowu będzie jakiś postęp w kupowaniu wyprawki :)

Nastazja, kilka tygodni temu kupiłam dokładnie to samo łóżeczko u tego samego sprzedawcy :) Nawet wklejałam zdjęcie :) Wtedy na jednej aukcji sprzedał 17 szt, teraz widzę kolejne 14. I nie dziwię się, bo poza atrakcyjną ceną łóżeczko jest naprawdę ładne :)
Mnie również nie zachwyciły te 2 ciemniejsze listewki, ale to drewno, więc łatwo można zeszlifować delikatnym papierem ściernym bejcę i pomalować na biało. Ja właśnie tak zrobię :) Właściwie to... idę posuszyć głowę M. bo powinien już dawno zabrać się za to, a jemu ciągle wydaje się, że jest jeszcze czas ;)

W każdym razie łóżeczko jest solidne i ładne i możesz spać spokojnie, dokonałaś dobrego wyboru :)

2701, śliczne ciuszki :) Moja mama zapytała mnie ostatnio w czym ochrzcimy małą i zdębiałam. No bo ona chciałaby już kupić jakąś sukienusię, sweterek i spodenki, becik, albo coś ;) Chyba zakupy dla wnusi sprawiają jej dużo przyjemności ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Wow, to nawet nie widziałam, że też takie kupiłaś, ale może wtedy byłam w szpitalu i nie dałam rady nadrobić, bo zazwyczaj to jestem na bierząco ;) Mła, dzięki za podpowiedź, bo chyba też tak zrobię, że przemaluję na biało :) No i dzięki też za uspokojenie.. Bo czasem na zdjeciu coś wygląda super, a rzeczywistość bywa różna. ALe skoro mówisz że stabilne, to będę spała spokojnie.

Do góry