reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

dziewczyny mam pytanie...
czy któraś z Was zamawiała może na allegro łóżeczko w komplecie z wyposażeniem, (materac, wypełnienia, pościel itp.)?? bo widziałam, że jest tego dosyć dużo i cena też w miarę przystępna ale w tej kwestii jestem starej daty (lubie dotknąć zobaczyć zanim coś kupię) dlatego chciałam się poradzić czy warto itd.

reklama
Ja zamówiłam samo łóżeczko, ale od tego samego sprzedawcy zamawiała również Żabcia i (chyba) Freiya - z tym że inne łóżeczko. I z tego, co pamiętam, któraś z nich kupiła od razu materac, więc może się tu ujawnią lada chwila i skomentują pozostały asortyment :)

No właśnie chcę jeszcze zamówić materac, ale jestem zielona. Pianka, pianka-kokos, gryka-pianka-kokos, gryko-sen.. :szok: Dużo tego, co polecacie ??

ja mam pianka gryka kokos i teraz tez taki chce, jestem z niego zadowolona, mały nigdy nie robił problemow ze spaniem w lozeczku uczulen itp itd tez brak,
a jesli chodzi o komplety wszystko w jednym to ja osobiscie nie polecam, ale sprawdzcie popatrzcie, moze teraz sie bardziej oplaca, pamietam ze jak kupowalam dla mlodego 1.5 roku temu to zdecydowanie korzystniej bylo mi kupic u jednego sprzedawcy lozeczko z materacem a u drugiego cale pozostale wypelnienie lozeczka, mimo kosztow przesylki.

Ja mam materac gryka pianka kokos zamawiany u tego samego sprzedawcy co łóżeczko, co prawda jeszcze ich nie widziałam ale polegam na opinii mojej Mamy że dokonałam dobrego zakupu bo rozpakowała wszystko jak przyszło i obejrzała i oceniła :-).

Kupowałam na Allegro łóżeczko i od razu od tego samego sprzedawcy materac (pianka-gryka-kokos) i pościel (poszewki, ochraniacz i wypełnienia) i jestem bardzo zadowolona z zakupów. Wszystko wygląda na naprawdę dobrą jakość, a wyszło bardzo niedrogo.

Aha, materac, który mam jest firmy Danpol. :)

Ostatnia edycja:
Zamówiłam materac u innego sprzedawcy (cena, jakość itd.) ale również wybrałam gryka-pianka-kokos. Z tego co czytałam w necie jest to najlepsza opcja dla dziecka - materac oddych i nie uczula. Liczę, że tak właśnie będzie :)

Dzięki dziewczyny, jesteście cudowne, :tak: właśnie zamówiłam również materacyk gryka-pianka-kokos. Wygląda bardzo porządnie, a materacyk w końcu ważniejszy od łózeczka. Wolę zapłacić nieco więcej ale żeby dzidzia spała spokojnie ;)

reklama
Do góry