reklama
Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
Dzisiaj odebralam ze sklepu wózeczek Jest sliczny. Zastanawialam sie nad tym czy go prac a tu prosze- wchodze na BB i mam temat na forum Dziewczyny, jak dobrze Was miec :-)
Tez tylko bede go wietrzyć
Tez tylko bede go wietrzyć
Phelania
Mama 2 urwisów :P
kupiłam poscielki!!!!!!! jedna rozowa ta co juz dawno upatrzyłam razem z przescieradelkiem i wkladem podusia i kolderka cały zestaw, natomiast druga z aukcji ktore wklejałam bo ma ochraniacz typu easy wash, jest sztywny i mozna wyciagnac wklad i wyprac same powleczki. wzor zolte dinusie, co by pasowala tez dla Kamilka
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
asko śliczna pościel (jak możesz podaj jeszcze raz link do pościeli w dinusie)
Ja też się właśnie zastanawiałam nad zakupem pościeli w dinusie bo jest taka uniwersalna, a poza tym pasowała by do leżaczka bujaczka który planujemy zakupić w październiku Mikrus BUJACZEK-LEŻACZEK 4w1 do18kgProdukt Polski (1833881729) - Aukcje internetowe Allegro
Ja też się właśnie zastanawiałam nad zakupem pościeli w dinusie bo jest taka uniwersalna, a poza tym pasowała by do leżaczka bujaczka który planujemy zakupić w październiku Mikrus BUJACZEK-LEŻACZEK 4w1 do18kgProdukt Polski (1833881729) - Aukcje internetowe Allegro
żabciu t aposciel jest dosc popularna, wczesniej mi sie nei widziała ale teraz jest jak znalazł tymbardziej ze ładny jest ochraniacz i pasuje tez do wszystkiego tylko wlasnie od pozostalych aukcje ta rozni sie tym ze ma wlasnie ten lepszy moim zdaniem ochraniacz, ktory sie nie bedzie obsuwac na szczebelkach dzieki wypelnieniu. a tu link, akurat sie aukcja konczy ale z pewnoscia bedzie wystawiona na nowo.
BABY LUX 3 ele. 90x120 sysetm EASY WASH (1818940681) - Aukcje internetowe Allegro
BABY LUX 3 ele. 90x120 sysetm EASY WASH (1818940681) - Aukcje internetowe Allegro
dagne
Fanka BB :)
Asko, cudne rzeczy, a te pościele... mmm też chyba kupię z tej aukcji co wkleiłaś, w sumie niedrogo jak na zestaw 3częściowy tylko jeszcze nie w tym miesiącu bo musimy zapłacić szkołę rodzenia i pokupować proszki i płyny.
kota-behemota
Q & H team
asko, śliczne pościele
reklama
dzięki dziewczyny, myślę ze ta zolta jest uniwersalna a mi zalezalo zeby w razie draki miec rozne mozliwosci, a rozowej Kamilkowi juz nei bardzo...
Polecam ja szczegolnie ze wzgledu na ten ochraniacz, naprawde dziewczyny dla Kamila mialam zwykly, i o ile przy wysokim poziomie byl super bo mial duzo mozliwosci mocowania o tyle jak obnizylam lozeczko i byl zaczepiony tylko na szczebelkach pionowych i poprostu sie osuwa i zwija a mlody i tak sie obija o lozeczko.
Polecam ja szczegolnie ze wzgledu na ten ochraniacz, naprawde dziewczyny dla Kamila mialam zwykly, i o ile przy wysokim poziomie byl super bo mial duzo mozliwosci mocowania o tyle jak obnizylam lozeczko i byl zaczepiony tylko na szczebelkach pionowych i poprostu sie osuwa i zwija a mlody i tak sie obija o lozeczko.