reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Kota, kurczę, Ty to masz okazji sporo :) zawsze coś wrzucisz z zakupków :D zazdroszczę.
A ja dostałam (tzn Moja Kalinka) "w spadku" dwie sukienki i śpioszki od Malutkiej kuzynki (2 miesiące) - mała z tych rzeczy wyrosła, a miała tylko raz na sobie :)
ubranka.jpg

kota Bardzo trafny zakup.Też szukam tego typy kombinezonów z nieprzewiewnej tkaniny,licytowałam nawet na allegro 2szt.,ale niestety końcówkę licytacji przespałam wrrrrrrrrrrrrrrrrrr....

Dagne, przeurocze te ciuszki. Ja zwykle nieplanowanie coś wyszukuję, bo pojechaliśmy kupić jeansy dla mojego M., ale jakiś instynkt mnie zagnał na dział dziecięcy i oto jest kombinezonik :)
Salsik, ja też na Allegro szukałam, nawet obserwowałam kilka aukcji, ale zależało mi na takim kombinezoniku z przypinanymi rękawiczkami i jakoś nie mogłam się podjąć licytacji. A ten kupiliśmy w TK Maxxie był na maksa przeceniony bo chyba komuś upadł na ziemię i się zabrudził na tej kurteczkowej stronie, więc za 29 zł jest nasz i już w samochodzie udało mi się usunąć to zabrudzenie, a za chwilę jeszcze go wrzucę do pralki z kolejną partią wyprawki :-)

Dagne, przeurocze te ciuszki. Ja zwykle nieplanowanie coś wyszukuję, bo pojechaliśmy kupić jeansy dla mojego M., ale jakiś instynkt mnie zagnał na dział dziecięcy i oto jest kombinezonik :)
Salsik, ja też na Allegro szukałam, nawet obserwowałam kilka aukcji, ale zależało mi na takim kombinezoniku z przypinanymi rękawiczkami i jakoś nie mogłam się podjąć licytacji. A ten kupiliśmy w TK Maxxie był na maksa przeceniony bo chyba komuś upadł na ziemię i się zabrudził na tej kurteczkowej stronie, więc za 29 zł jest nasz i już w samochodzie udało mi się usunąć to zabrudzenie, a za chwilę jeszcze go wrzucę do pralki z kolejną partią wyprawki :-)
29 zł.??? Farciaro;-) w Łodzi też jest TK MAXX muszę koniecznie tam zajrzeć.

salsik piękne zakupy, widzę że kilka z Was kupiło kocyki z serii tych co polecałam, będziecie zadowolone gwarantuję, ja juz też mam 2 kupione dla malej jeden rozowy drugi fioletowy, jak wroce do domku to porobię fotki tego co nazbierałam przez ostatnie 3 tyg,
kota piekny kombinezonik, też mam taki kurtkowy 62/68 a jeden taki grubyyy frotowy chyba 62.

reklama
Dziewczyny-kupiłam ten wózek:-), jest gondolka, spacerowka(jak nówka),fotelik(też mało uzywany) i wszystkie akcesoria typu parasolka, torba,moskitiera, osłonka na nożki, spiworek itp, dziewczyna dorzuciła mi jeszcze kilka nowych ciuszkow po swojej coreczce bo malutka jej urodziła sie duza. gwarancja jeszce prawie 2 lata,zdjecia wstawie jak tylko dokopie sie do aparatu bo my teraz na kartonach,

Kota- mam pytanko bo jak dobrze pamietam Ty tez kupiłaś okazyjnie wozeczek i prałaś go- wiesz ja sie zastanawiam w czym to wyprac-środek to wiadomo w proszku dla dzieci i w 30 stopniach, a pokrowce w czym prałaś?, bude tez zdejmowalaś i czyściłaś?, bo ja chce wyczyścic bo chce go odswiezyc

Do góry