Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
Tez kupilam rozmiar 62, a myslalam o 68 i tez mi sie jednak za duzy wydawal,
moj jest bardzo podobny do Twojego, tylko niebieski .
moj jest bardzo podobny do Twojego, tylko niebieski .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
29 zł.??? Farciaro;-) w Łodzi też jest TK MAXX muszę koniecznie tam zajrzeć.Dagne, przeurocze te ciuszki. Ja zwykle nieplanowanie coś wyszukuję, bo pojechaliśmy kupić jeansy dla mojego M., ale jakiś instynkt mnie zagnał na dział dziecięcy i oto jest kombinezonik
Salsik, ja też na Allegro szukałam, nawet obserwowałam kilka aukcji, ale zależało mi na takim kombinezoniku z przypinanymi rękawiczkami i jakoś nie mogłam się podjąć licytacji. A ten kupiliśmy w TK Maxxie był na maksa przeceniony bo chyba komuś upadł na ziemię i się zabrudził na tej kurteczkowej stronie, więc za 29 zł jest nasz i już w samochodzie udało mi się usunąć to zabrudzenie, a za chwilę jeszcze go wrzucę do pralki z kolejną partią wyprawki :-)