reklama
Elwisno,no, Kubus też niczego sobie,krąglutki na twarzy ;D ,Pawełek zaczął od niedawna więcej jeść: juz nie 60 jak dotąd tylko do 90ml wyciąga no i moze troszke rzadziej.
Bylismy wczoraj u neonatologa, wyoglądała go, pochwaliła ale stwierdziła ,że jest jeszcze za maleńki aby powiedziec cos więcej o jego rozwoju , skierowała nas natomiast do gabinetu neurologicznego na ćwiczenia na wszelki wypadek bo podobno Pawełek troszkę sie krzywi
Bylismy wczoraj u neonatologa, wyoglądała go, pochwaliła ale stwierdziła ,że jest jeszcze za maleńki aby powiedziec cos więcej o jego rozwoju , skierowała nas natomiast do gabinetu neurologicznego na ćwiczenia na wszelki wypadek bo podobno Pawełek troszkę sie krzywi
I jeszcze jedno. robilismy Pawełkowi morfologie krwi i wyszło bardzo mało płytek krwi /61 tys. a min to 140 tys./ ale wczoraj lekarka stwierdziła,że to niemożliwe żeby mu tak zmalała ta ilość od czasu wyjscia ze szpitala, więc zrobiliśmy jeszcze raz badania gdzie indziej i wyszło,że wszystko jest w normie. I komu tu wierzyc ??
kaśka k
Fanka BB :)
kurcze chyba tez zrobię małej gdzie indziej badania bo jak widać co labolatorium to inne wyniki
kaśka k
Miller ja tego nie rozumiem dlaczego tak długo trzeba czekać z naszymi maluszkami to tak samo jak my dostaliśmy termin do nefrologa i urologa na styczeń gdzie mała ma w kiepskim stanie swoje nereczki no i co tu dużo mówić musiałam szybko znaleźść specjaliste ze szpitala ale prywatnie bo przecież nie moge sobie pozwolić na takie długie oczekiwanie
asiuleks
miller - zdjec wklejasz za malo. nawet nie wiesz jak sie ciesze jak wkleisz jakas nowa fotke pawelka. lubie patrzec jak sie zmienia,jak rosnie. to prawdziwe szczescie ze z takiego malusienkiego dziecka robi sie taki ladny chlopczyk. ja prosze o wiecej
reklama
kaśka k
Miller wklejaj wklejaj
Podziel się: