reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

reklama
sypialnia ;-)

i salon.

zdjecia kijowe, robilam na chybcika ;-) nie wiem, co to wyszlo nad lampa, jakis medżik. i brudne lustra rulez ;-) kawalek naklejki tez przypadkowy ;-)

No no niezly stajl. Podoba mi sie bardzo. Tylko powiedz, jak sie spi majac okno za glowa? Podoma mi sie takie rozwiazanie, ale ja to mam jakies leki zawsze jak mam okno za glowa. :sorry2:

Ta zolta farba to jaka farba?

dzieki, dziewczyny! :-)
ja sama bylam w szoku, planowalam inna sypialnie troche, bardziej tradycyjna. ale najpierw kupilam na wyprzedazy mega tanie panele, bo nie moglam patrzec na stare firanki, i ta czern mnie zainspirowala do czarnego wyrka ;-)

najlepszy efekt daja te lustra, zmienilismy drzwi szafy, mielismy wczesniej inne, mleczne; teraz dwa razy wieksza sypialnia sie wydaje.. no i fajnie sie budzic, patrzac w okno, a i w innych sytuacjach ;-) fajnie :-D

nonek
, spi sie super :-) dla mnie w ogole zaden problem, jedynie, ze po glowie nieco pizdzi, jak sie otworzy okno, kiedy zimno na zewnatrz. dlatego np teraz caly dzien mamy otwarte, a jak idziemy spac, to zamykamy - troche to minus, ale inaczej non stop przeziebieni chodzilismy.

a farba to tikkurila z mieszalnika. dodam, ze miala byc zielona :baffled: ;-)

Dita
, hehe, pasujace obrazy ;-) no ja mam takie skrzywienie, ze musi wsio pasowac ;-)
jakie zdjecia chcesz jeszcze? ;-) zartujesz czy powaznie mowisz? ;-)

reklama
Aha, czyli tak jak u nas, tikkurila rzadzi.Chyba najlepsza do tej pory farba jaka mialam.:-p.

Takie panele chcialam do gabinetu. U nas w domu nie ma szans. No chyba, ze na dole, ale tam jeszcze nie mam koncepcji firankowych. Narazie znalazlam stol. Normalnie zachorowalam na niego.
http://www.manufakturadrewna.pl/html/produkty/id/28

Jeszcze tylko musze wynalezc do niego krzesla.

Do góry