reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

Dzieki za komplementa:)
Aenye polaczenie czerwieni z fioletem przypadkowe zupelnie. Kanapa kupiona do malego domku byla i przywedrowala z nami do duzego.
A kazdy kto do nas przychodzi to sie pyta skad mamy taka zaje bista skrzynie;-). Jak im mowie, ze to staroc z mojego pokoju to nie wierza.
Jak ktoras chce to na allegro pelno jest takich np. skrzyn, pudelek z surowego drewna do dekoracji.
A Manka diabel wcielony.

reklama
no to teraz my jako tako urzadzeni bez drzwi, znaczy przystosowane miszkanie do zamieszkania;-) genralnie nasze wyrko, pokoj Agatki, łazienka i pokoj z kuchnia i przedpokojem

Załączniki

• Obraz 037.jpg
    Obraz 037.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 96
  • Obraz 040.jpg
    Obraz 040.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 105
  • Obraz 055.jpg
    Obraz 055.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 112
  • Obraz 043.jpg
    Obraz 043.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 106
  • Obraz 044.jpg
    Obraz 044.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 101
  • Obraz 045.jpg
    Obraz 045.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 105
  • Obraz 048.jpg
    Obraz 048.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 113
  • Obraz 052.jpg
    Obraz 052.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 110
  • Obraz 053.jpg
    Obraz 053.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 102
Agaton - bardzo mi sie podoba kuchnia i łazienka i duży pokój.
Natomiast pokój Agatki bardzo hmm... chłodny. Ale ważne żeby Agatce odpowiadał;-)
aaa - no i ta ściana w kolorze śliwki:-D
Na wiosnę robimy generalne wykańczanie salonu - i już wiem, jaki kolor ma miec ściana:tak:;-):-D

Agaton slicznie. Widze, ze do pokoju Agatki kupiliscie szafe jaka ja chcialam Julce, ale nie wyszlo.

Sliczna podloga w pokoju, sliwka na scianie, duuuzy przedpokoj, kuchnia super. A i widzialam lampy z ikei takie jak u nas:-p.

Dita kolorek wyglada na zdjeciach na niebieski, ale to w rzeczywistosci jest lila niebieski i calikiem inaczej na zywo wyglada ;) poza tym brak dodatkow w ogole cala chata teraz surowa jest...

a jesli chodzi o ikee to zrazilam sie do kuchni ale reszta rzeczy mi gra ;)))) mamy jeszcze szafe w sypialni ale nie chcicalo mi sie zdjecie zmniejszyc jutro z J poprobuje, brakuje w tym mieszkaniu jeszcze wiele rzeczy ale to z czasem, tym bardziej ze nie wiem jak z moja robota i co sie z tym wiaze kasa :((((((

Mi też bardzo mieszkanko się podoba :tak:
Ech ... ja też zrobię sobie śliwkę na ścianie ... a co ! Tylko meble będę musiała zmienić , tzn. właściwie tylko obicie kanapy . Wiecie ile może to kosztować ? Tzn. czy się opłaca ?

A z czego kanapa?
Mojemu szefowi z labu robili "renowację" kanapy skórzanej - całe obicie do wymiany plus trochę sprężyn i cała gąbka - za 600 zł, więc chyba samo obicie drogo nie wychodzi. :tak:

reklama
Do góry