reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

czemu nie ma szans na panele w domu?

stol przepiekny. uwielbiam taki prosty, solidny styl. szkoda tylko, ze zwykle to masakryczna drozyzna :-(
w podobnym stylu niemal wsio w boConcept, bardzo mi sie podoba niemal caly katalog ;-)
ale zalamalam sie, jak ostatnio tam bylam. nawet glupi stolik (uparlam sie, zeby taki fajny, porzadny, stajlowy kupic) do salonu kosztuje min. 1200zl.. :-(

jak ktos lubi takie panele, moge popatrzec, co u nas jest - ja kupowalam i do salonu, i do sypialni w hemtexie, nowy w pl sklep z akc. wnetrzarskimi. za swoje zaplacilam 27zl :-) po 70% znizce. i bylo pare zajefajnych wzorow jeszcze, moge jak cos cyknac fotke i pokazac :-)

a tikkurila fajna, ale np ten kolor okrutnie zle kryl, pod spodem mielismy jasnozolta farbe, meeega jasniutka, a tym 'zielonym' (no dobra, cytrynowym ;-) ) musielismy 4 razy malowac, a i tak gdzieniegdzie przebija!!! myslalam, ze zjem te walki ;-)

reklama
Nonek stól rewelacja :tak:
A ja sie pochwalis musze :-) po roku jedzenia na podłodze :-p bede miała jutro stół w kuchni i bedzie tez na czym usiasc :-D tata woskuje własnie stół na wioste jutro mi dostarczy ciesze sie strasznie

Patrycja fajnie, mozesz mi podac namiary na ekipe co u was robila remont, jakas taka do rzeczy?

planujemy troche robot w Orlowie i nie mamy nikogo, a ta ekipa co nam taras robila, okazala sie hmmm:baffled:

z kolei ciagnac kogos z wawy to przesada, choc jak sie nie da inaczej to trudno

stol fajny

my mamy stary stol po moich dziadkach jeszcze, rozkladny, troche za duzy do naszego obecnego mieszkania, tak jak i reszta moich starych mebli, ale co tam:sorry2:

kamila gratulacje :)

Atol a nie chcialabys sprzedac? Duzy ten stol?

Ja tez mam stol po babci taki zabytkowy, ale za maly niestety.

Kamila super, mam nadzieje, ze sie pochwalisz jutro.

Ja jak mi sie uda to wstawie pozniej kawalek kredensu prawie na gotowo.

atol, jasne, dam namiary, tylko wizytowke znajde. ale spoko, niedlugo przyjda robic nam balkon i halogeny w kuchni, to jakby co wezme jeszcze raz :-)

kamila
, gratulacje :-) wklej fote!

a co do mebli, ja mam pomysla, i mam nadzieje, ze sie uda. mianowicie mam namiar na rewelacyjnego ponoc stolarza, ktory robi nie tylko meble na tzw wymiar, ale rozne. i mam film, zeby zrobil mi wlasnie stolik i komode do przedpokoju + dwie polki wg mojego projektu. ciekawe, ile zawola.. licze, ze duzo mniej niz w sklepie.. zobaczymy w next week :-)

Nona my mamy podbny stol tylko ciut ciemniejszy i nie az na tak grubych nogach.
Na 4 osoby rozklada siedo szesciu.
Skorzane krzesla do tego git wygladaja moim zdaniem i takie tez mamy.
Zreaszta jak sie do konca ogarne to wstawie foty chaty.

Aenye tez mi sie bardzo podoba.

nona stolu nie sprzedam, bo moj ukochany i w komplecie z reszta mebli:-D

nasz jak sie rozlozy to od biedy upchnie sie 10 -12 osob, w zaleznosci jak ustawiony

Atol pozazdroscic takiego stolu;-).

A teraz czas na moj czesciowo zrobiony kredens kuchenny, To jest gora i jeszcze dolne drzwiczki.

szafa4.jpg | nonek | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl

szafa3.jpg | nonek | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl

szafa1.jpg | nonek | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl

Niestety nie mam zdjec jak to wygladalo kiedys. Mozecie sobie tylko wyobrazic, ze na tym wszystkim bylo conajmniej 5 warstw farby olejnej bialej. Skrobanie tego i czyszczenie doprowadzalo mnie do placzu. Ale uparlam sie. Najgorzej, ze to jest bardzo miekkie sosnowe drewno bardzo latwe do uszkodzenia. Moze nie jest tak idealnie jak chcialam, ale i tak duma mnie rozpiera.

Po weekendzie zabieram sie za wykanczanie dolu.

jaaa, nonek :szok: podziwiam to malo powiedziane..! piekny :-) a najpiekniejsze w nim twoje serce.
ja to niczego nie zrobilam w tym domu, jeno dzieci ;-) kurna, nawet jednego obrazka. ech :blink:

reklama
Do góry