Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Skąd w ogóle takie pytanie? Raczej normalne, że ludzie gratulują i się cieszą z takiej informacji.Dziewczyny, jak Wasi bliscy (rodzina, przyjaciele) zareagowali na wieść o waszej ciąży? Była radość i łzy wzruszenia a może zupełnie odwrotnie?
No właśnie nie zawsze są takie reakcje, stąd moje pytanie. Myślę, że to fajne oderwanie od codziennych zmarwień w ciąży.Skąd w ogóle takie pytanie? Raczej normalne, że ludzie gratulują i się cieszą z takiej informacji.
Wydaje mi się, że jedynie z racji bardzo młodego wieku, reakcja rodziny i bliskich mogłaby nie być zbyt radosna...
No właśnie nie zawsze są takie reakcje, stąd moje pytanie. Myślę, że to fajne oderwanie od codziennych zmarwień w ciąży.
PS. Moja siostrzenica się popłakała i nie były to łzy szczęścia. Przez kilka miesięcy była na mnie obrażona także nie każda reakcja jest radosna