reklama
dziewczyny czy przy rozwolnieniu (drugi dzień 3 kupki rozwolnieniowe) podajecie coś dzieciaczkom? czy to w ogóle można nazwać rozwolnieniem...? myślę, że od ząbków, bo ani brzusio jej nie boli a czwórki kończą się wyżynać
andariel
mama super dwójki :]
martadelko ponoć o rozwolnieniu można mówić, gdy na dobę jest 6 b. luźnych kupek; więc ja bym się raczej nie martwiła tym, zwł.że coś podejrzewasz (ząbki); może bym wody nie podawała, bo ma działanie przeczyszczające jednak; albo spróbuj podać takie coś jak np. orsalit dla dzieci, nie zaszkodzi; ale ja bym nic nie podawała;
[matko, jaka nieskładna ta moja wypowiedź!!! ale nie mam sił jej edytować]
[matko, jaka nieskładna ta moja wypowiedź!!! ale nie mam sił jej edytować]
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
U nas na rozwolnienie zawsze trata marchewka z bananem, ale tak jak mówi Andariel póki nie są częste i bardzo wodniste to nic bym nie dawała;-)
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Martadelka zawsze możesz podać Hipp ORS (do kupienia w aptece) albo probiotyki, te nie zaszkodzą
Gosiaczek.81
Fanka BB :)
Witajcie
pisze do was, gdyz moje dziecko doczekało się zapalenia ucha
myslalam ze w żłobku złapała rotę bo wymiotowała miala temperaturę, rownoczesnie wychodza jej 4 ząbki trzonowe na raz,
u lekarza okazało się ze ma zapalenie ucha, do tej pory nawet uszu nie dotykała, nie bylo zadnych oznak choroby
3 tyg temu przyniosla do domu ze złobka zapalenie gornych drog oddechowych a teraz to!
bardzo się z męzem martwimy, dostala antybiotyk i krople do uszu i zwolnienie tygodniowe
napiszcie czy ktoras z was juz to przerabiala?
odkąd zaczal sie zlobek jest wciaz chora, to druga infekcja od poczatku wrzesnia
czy powinnismy isc do laryngologa? boje sie ze moze stracic sluch (
pisze do was, gdyz moje dziecko doczekało się zapalenia ucha
myslalam ze w żłobku złapała rotę bo wymiotowała miala temperaturę, rownoczesnie wychodza jej 4 ząbki trzonowe na raz,
u lekarza okazało się ze ma zapalenie ucha, do tej pory nawet uszu nie dotykała, nie bylo zadnych oznak choroby
3 tyg temu przyniosla do domu ze złobka zapalenie gornych drog oddechowych a teraz to!
bardzo się z męzem martwimy, dostala antybiotyk i krople do uszu i zwolnienie tygodniowe
napiszcie czy ktoras z was juz to przerabiala?
odkąd zaczal sie zlobek jest wciaz chora, to druga infekcja od poczatku wrzesnia
czy powinnismy isc do laryngologa? boje sie ze moze stracic sluch (
reklama
gosiaczek gon jak najbardziej do laryngologa bo nieleczone zapelenie moze skutkowac niedosłuchem - moj wujek tak ma
poza tym nie ma sensy męczyc dziecka bo ją to cholernie boli :-(
no u nas poki co w 2 tygodniu chodzenia złapał zapalenie gardła i ciagneło mu sie 2 tygodnie ...troche pokasłuje ale po kontroli u lekarza chodzi juz
poza tym nie ma sensy męczyc dziecka bo ją to cholernie boli :-(
no u nas poki co w 2 tygodniu chodzenia złapał zapalenie gardła i ciagneło mu sie 2 tygodnie ...troche pokasłuje ale po kontroli u lekarza chodzi juz
Podziel się: