reklama
Aestima
Fanka BB :)
Tak, jej wygląda na inf. a;e to już ponad tydzien.... ors i dicoflor czyli to co dostawał plus skierowanie na badanie moczu. Nie wyklucza alergii. Tak małe dziecko bez owoców max dzień dwa, więc już mamy podawać, ale nie drobnopestkowe.
dziś 2 kupy ładne plastelinki pomarańczowe a trzecia brzydka i znów pasmo cuchnącego śluzu- sorki za opis
dziś 2 kupy ładne plastelinki pomarańczowe a trzecia brzydka i znów pasmo cuchnącego śluzu- sorki za opis

mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
dziewczyny od soboty codziennie rano Mati ma temper 36,8-36,9 wiem ze to nawet nie jest stan podgoraczkowy ale czy to cos moze zwiastowac? pozniej w ciagu dnia ma normalna 36,6 a nawet nizej 36,4
Normalnie wychodzimy na spacery, mam nadzieje ze nic z tego nie bedzie
Normalnie wychodzimy na spacery, mam nadzieje ze nic z tego nie bedzie
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Ja bym się tym nie przejmowała. Może jest ciepło ubrany w nocy. A gdzie mierzysz temp?
mama MATIEGO
dubeltówka w nocy Mati śpi tylko w bodziaku i spodenkach no i oczywiscie prawie odkryty chyba ze sie obudze i go prykryje
a temp mierze na czole
kati w sobote siedział u mnie kolanach ja miał taka goraca rączke i mu zmierzyłam no i miał 36,8 potem w dzień juz normalnie i teraz jakos tak sprawdzam czy codziennie tak jest czy tylko wtedy w sobote tak było no i okazuje sie ze co dzien sie to powtarza
nigdy wczesniej mu co dzień nie mierzyłam
a temp mierze na czole
kati w sobote siedział u mnie kolanach ja miał taka goraca rączke i mu zmierzyłam no i miał 36,8 potem w dzień juz normalnie i teraz jakos tak sprawdzam czy codziennie tak jest czy tylko wtedy w sobote tak było no i okazuje sie ze co dzien sie to powtarza
nigdy wczesniej mu co dzień nie mierzyłam
Ostatnia edycja:
dokładniem też bym się nie przejmowałaMamo Matiego ja bym sie nie przejmowała, dzieci z reguły mają wyższą temp od nas
trzeba odpuscic i zyc dalej bez mierzenia
może zęby idą albo sie zgrzał gdzieś
ja dopiero mierze mlodemu jak jest marudny i zazwyczaj wtedy ma 38.5 39 wtedy ryk w niebogłosy jest zero picia, spania niczego
a tak o matulu ja nawet sobie w chorobie zapominam mierzyć
pani dzis pyta ile beni miał gorączki - szczere zapomnialam jej zmierzyc ale widzialam ze jest ciepły nienaturalnie słania sie wiec musiał miec z 37.5
może zęby idą albo sie zgrzał gdzieś
ja dopiero mierze mlodemu jak jest marudny i zazwyczaj wtedy ma 38.5 39 wtedy ryk w niebogłosy jest zero picia, spania niczego
a tak o matulu ja nawet sobie w chorobie zapominam mierzyć

reklama
mama MATIEGO
wiec zgodnie z zaleceniem ironii odpuszczam :-)
Mati zachowuje sie normalnie, jest pogodny, ładnie sie bawi wiec raczej nic mu nie jest
Mati zachowuje sie normalnie, jest pogodny, ładnie sie bawi wiec raczej nic mu nie jest
Podziel się: