reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ratunku, co robić!? czyli choroby, lekarstwa, alergie, ulewanka, nietypowe kupki itd.

reklama
Tak, jej wygląda na inf. a;e to już ponad tydzien.... ors i dicoflor czyli to co dostawał plus skierowanie na badanie moczu. Nie wyklucza alergii. Tak małe dziecko bez owoców max dzień dwa, więc już mamy podawać, ale nie drobnopestkowe.
dziś 2 kupy ładne plastelinki pomarańczowe a trzecia brzydka i znów pasmo cuchnącego śluzu- sorki za opis:sorry2:

dziewczyny od soboty codziennie rano Mati ma temper 36,8-36,9 wiem ze to nawet nie jest stan podgoraczkowy ale czy to cos moze zwiastowac? pozniej w ciagu dnia ma normalna 36,6 a nawet nizej 36,4
Normalnie wychodzimy na spacery, mam nadzieje ze nic z tego nie bedzie

dubeltówka w nocy Mati śpi tylko w bodziaku i spodenkach no i oczywiscie prawie odkryty chyba ze sie obudze i go prykryje
a temp mierze na czole

kati w sobote siedział u mnie kolanach ja miał taka goraca rączke i mu zmierzyłam no i miał 36,8 potem w dzień juz normalnie i teraz jakos tak sprawdzam czy codziennie tak jest czy tylko wtedy w sobote tak było no i okazuje sie ze co dzien sie to powtarza

nigdy wczesniej mu co dzień nie mierzyłam

Ostatnia edycja:
trzeba odpuscic i zyc dalej bez mierzenia :)

może zęby idą albo sie zgrzał gdzieś :)

ja dopiero mierze mlodemu jak jest marudny i zazwyczaj wtedy ma 38.5 39 wtedy ryk w niebogłosy jest zero picia, spania niczego :(

a tak o matulu ja nawet sobie w chorobie zapominam mierzyć:sorry2: pani dzis pyta ile beni miał gorączki - szczere zapomnialam jej zmierzyc ale widzialam ze jest ciepły nienaturalnie słania sie wiec musiał miec z 37.5

reklama
Do góry