mamoM to spróbuj jednak trasinych zaleceń
trasia w sumie tego medidermu nie kupiłam w zeszłym roku, tylko coś w tubce dermocośtam, nie pamiętam nazwy, ale też tego używałyście i tym małego wygoiłam w zeszłym roku (oprócz buzi, tu poszły w użycie sterydy przez chyba 2 dni)... a teraz emolium nam wystarcza, jak będzie gorzej to zakupię mediderm na pewno! biedna Marysia... u nas ser żółty w mini ilościach, ale to ze względu na to, że jest ciężkostrawny, a u nas z tego typu rzeczami gorzej... a próbować trzeba :/
z innej beczki jeszcz, póki mały śpi... mam dość wiercenia, popłakiwania Kubiego w nocy, odpuściliśmy i bierzemy go do łóżka ale to niewiele zmienia, przewraca się na brzuch, podkula nóżki, kręci NON STOP (nieważne co by jadł za dnia)! apetyt trochę gorszy... płacz przy zupce, a wcześniej to się zdarzało bardzo rzadko... sińców pod oczami nie ma, ale podejrzewam, że może mieć jakieś robale/gratisy z piaskownicy! macie jakieś doświadczenia w tym temacie?
dziś mocz i kał poszedł do badania, ale podobno rzadko coś wychodzi... więc chyba odrobaczymy się tak czy inaczej... od ponad dwóch miesięcy KAŻDA nocka jest taka, czy zęby się nowe pojawiają czy nie..