reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ratunku, co robić!? czyli choroby, lekarstwa, alergie, ulewanka, nietypowe kupki itd.

Mrsmoon - a nie masz lekarz w ramach abonamentu coby do domu wezwać ?
Ja to doświadczenia chorobowego nie mam no i żonę kolegi pediatrę pod telefonem jakby co....

reklama
Tymek nie chce jeść mm co robić??? pomieszałam już moje z mm ale pluje i płacze w niebo głosy , od jutra biorę tabletki na zahamowanie laktacji i już nie wiem co mam robić...

Ostatnia edycja:
mamusiu to trudne ale musisz próbować dalej. Po kilku próbach Tymek powinien zacząć pić, ale możesz też spróbować inne mleka. Najsłodsze jest chyba Bebiko. Ja bym odłożyła na jakiś czas hamowanie laktacji, poczkeaj jeszcze kilka dni z lekami aż Tymek sie przestawi. Dzieci da się przestawić nawet na nutramigen, który wierz mi - jest paskudny! Dacie rade!

zrobiłam 50 ml na 50ml moje mleko + bebilon, przetrzymałam go trochę nie dawałam zupki ani deserku a cyca tym bardziej i z wielkim trudem i płaczem i Tymka i moim (głównie to dzięki mojemu M, bo ja chyba od razu bym się złamała i dała cyca, ten mnie wygonił na chwile z pokoju i zadziałało, widać ma mocniejsze nerwy niż ja...) wypił 80 ml i teraz śpi, jeny jak się ogromnie cieszę :-):-):-)

Mamusiu, musimy pozwalać sobie pomagać, nasi Mężczyźni często potrafią odstawić emocje na bok i przez to skuteczniej działają ;-) U nas też było podobnie, tylko na początku, kiedy uczyliśmy się z Edisiem cycować :-)
Trzymam kciuki za postępy Tymcia! :-)

DziewczyNy,Maja xhyba zlapala tego.wirusa ode mnie...W ciagu godziny zrobila dwie brzydkie kupy ze sluzem i niestrawiinym jedzeniem:-(co robic?

Mamusia czerwcowa 2011 - a dlaczego chcesz zahamować laktację ? Wcześniej nie dawałaś mm ?
Mrsmoon - nie wiem co Ci doradzić, bo Młoda jak na razie niezatapialna.... Bądź dobrej myśli.

reklama
forever - nie dawałam jeszcze małemu nigdy mm (no chyba tylko 2 razy jak ze szpitala wrócił bo za mało mleka miałam)a muszę zahamować bo mam nadczynność tarczycy, kołatania serca itd i endokrynolog kazał mi jak najszybciej brać leki i wtedy nie mogę karmić

Do góry